HD van Dijk Duurzame Reinigingsmachines

Over ons

HD van Dijk Duurzame Reinigingsmachines, opgericht in februari 1988, is landelijk de meest innovatieve en flexibele partner op het gebied van duurzame oplossingen voor schone werk- en leefomgevingen. HD van Dijk biedt reinigingsmachines met een duurzaam tintje. Machines die bijdragen aan een ECHT veilige omgeving binnen de food-industrie:
– Een ATEX (explosieveilige) stofzuiger om stofvrij te werken en daarmee een veilige omgeving te creëren.
– Een sta-op schrobzuigmachine waarbij ergonomie voor de gebruiker en maximaal resultaat als uitgangspunten dienen.

Naast industriële stofzuigers en schrobmachines, biedt HD van Dijk veegmachines, hogedrukreinigers, straatreinigingsmachines en schoonmaakmateriaal van hoge kwaliteit. De aankoop van een nieuwe reinigingsmachine doet u niet dagelijks, maar is een bewuste keuze. Wie levert er nu de meest optimale machine tegen de juiste prijs? Smaken genoeg.

HD van Dijk is de partner die het waar maakt! Dit resultaat bereiken we met kwaliteitsmachines en met onze professionele service- en aftersales dienst. Door middel van ons onderdelenmagazijn en eigen servicemonteurs zijn wij in staat reparaties en onderhoud efficiënt en op locatie te regelen.

Kortom:
– een snelle flexibele partner
– ruim 30 jaar lang pure passie en vakmanschap
– probleemoplosser o.b.v. advies op maat
– leverancier van unieke kwaliteitsmachines en -middelen
– onafhankelijk objectief advies
– persoonlijk
– sociaal bewogen

Of schoonmaken nu uw kernactiviteit is of zorgt dat u uw kernactiviteit succesvol kunt blijven uitvoeren, het is van belang dat het goed en snel gebeurt. Zonder reiniging worden bedrijfsprocessen vertraagd of komen helemaal stil te staan. Goed reinigen reduceert de kans op fouten en ongelukken, zo blijft uw werkomgeving aangenaam en praktisch. Onze duurzame reinigingsoplossingen zorgen ervoor dat de schoonmaak efficiënt, consistent en van hoge kwaliteit is.

Vragen? Bel 0518 – 40 22 47 of neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top