Mesa Coatings BV

Over ons

Zoekt u een vloer voor uw bakkerij?
Dan is Mesa Coatings uw partner op het gebied van kunststof vloer-, plint- en wandsystemen.
Door de verschillende mogelijkheden kunnen wij specifieke oplossingen bieden voor uw project.

Als bakker weet u als geen ander dat in de voedingsmiddelen industrie een hygiënische ruimte van groot belang is. Zeker daar waar de voedingsmiddelen geproduceerd worden. Daarom is het voor elk bedrijf actief in de bakkerswereld belangrijk om een goede en hygiënische vloer te hebben.
Onze vloeren zijn vloeistofdicht. De afdichtende toplaag zorgt ervoor dat vloeistoffen niet in de vloer trekken, maar erbovenop blijven liggen. Waardoor er geen vlekvorming in ontstaat.
Daarnaast worden onze vloeren naadloos geplaatst, hierdoor zal er geen vuil achterblijven en zijn ze mede daardoor zeer gemakkelijk te reinigen, dit verhoogt de hygiëne binnen uw bedrijf.

Onze vloersystemen voldoen aan de hygiëne voorschriften zoals HACCP en AgBB, zijn 100% vloeistofdicht en realiseerbaar binnen 1 dag!
In de meeste gevallen is het mogelijk om over de huidige ondergrond (tegels, betonvloer, cementdekvloer, etc.) de kunststof vloer aan te brengen.
De vloeren kunnen glad of antislip worden afgewerkt naar uw wens.
Én u kunt een kleur voor de vloer kiezen wat perfect bij uw bedrijfsvoering past.
Onze specialisten voorzien u graag van professioneel advies en denken mee over uw project, waarna ons team van vakmensen zorg draagt voor een professionele uitvoering.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top