Minimelts Nederland

Over ons

Onze fantastische IJsballetjes gemaakt met vloeibare stikstof zijn een IJsrevolutie – en een recept voor succes!
De innovatieve vorm, goede kwaliteit en heerlijke smaak worden ondersteund door meer dan 20 jaar ervaring op de markt in verschillende landen, een keten van betrouwbare partners en een goed ontwikkelde infrastructuur.

Minimelts is een speciaal soort ijs, anders dan al uw klanten al eerder hebben geproefd. De natuurlijke ingrediënten, de heerlijke smaak, de unieke vorm (kleine balletjes) en de vele manieren van serveren maken het een hoogwaardig, gezonder product met een groot afzetpotentieel.

Minimelts kan het hele jaar door worden genoten, niet alleen in het zomerseizoen: of het nu gaat om een bospad, een strand aan zee of een promenade, een speelcentrum voor kinderen, een dierentuin, een pretpark of een winkel.

Iedereen kent het IJs, toch? En het is moeilijk om een nieuw product op de markt te brengen, nietwaar? Niet met Minimelts. Innovatieve technologie achter het product is een van de succesfactoren geworden en een garantie voor zowel hoge kwaliteit als perfecte smaak. Laten we dus uitleggen hoe Minimelts worden gemaakt.

De unieke textuur van de losse balletjes wordt gevormd door gepatenteerde cryogene technologie waarbij de melk, room en natuurlijke smaakstoffen met stikstof worden bevroren op een temperatuur van -197 °C. Door deze techniek kan er geen water in het ijs terecht komen en hierdoor blijven de natuurlijke smaken en structuren van de ingrediënten bestaan. Mini Melts bevat geen kunstmatige conserveringsmiddelen en geur- kleur- en smaakstoffen.

Mini Melts wordt bewaard op een temperatuur tussen de -28 °C en – 35 °C, dit is 20 °C lager dan de verkoop van klassiek ijs.

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top