ALGIST BRUGGEMAN

ALGIST BRUGGEMAN

Over ons

Zoals brood een sterk fundament is van onze voeding, zo versterken we het fundament van jouw zaak. Zoals jij de kunst van het bakken beheerst, zo beheersen we het volledige bakproces. Zoals jouw vakmanschap brood doet groeien, zo helpt onze knowhow jouw zaak groeien. Daar gaan we samen voor. Hier zijn we: jouw expert in brood: Algist Bruggeman. Want soms heb je een expert als partner broodnodig.
Want Algist Bruggeman is meer dan gist alleen: bij ons kan je terecht voor desems, broodverbeteraars en mixen & premixen. Net zoals bij onze gist, staat topkwaliteit ook hier centraal! Onze desems zijn een rijkdom aan aroma’s die door je klanten meer dan gesmaakt worden. Door onze kennis en ervaring in fermentatie, weten we hier alles over! Met onze verbeteraars verbeter je gevoelig de klassieke troeven van je brood. En onze mixen staan voor eenvoud, kwaliteit en efficiëntie, naar uw behoeften.

Onze achtergrond
Algist Bruggeman is sinds het ontstaan in 1949 uitgegroeid tot een toonaangevende producent van bakkersgist en heeft sinds enkele jaren ook een innovatief aanbod van desems, broodverbeteraars en mixen & premixen.
Vanuit de jarenlange ervaring hebben we een sterke productiekennis en procesbeheersing opgebouwd, die resulteert in kwalitatief hoogstaande producten. Daarnaast zijn we een pionier in het ontwikkelen van nieuwe gistproducten en toepassingen, zodat we steeds tegemoet komen aan de snel veranderende behoeften van bakkers en industriële bakkerijen.
Algist Bruggeman heeft een jaarlijkse omzet van meer dan 71 miljoen Euro en stelt zo’n 170 mensen tewerk. Het succes van Algist Bruggeman is gebaseerd op de dagelijkse inzet van al onze medewerkers, op het vertrouwen van tienduizenden bakkers, verspreid over heel de wereld, én op de permanente inspanningen van onze gekwalificeerde specialisten-bakkers.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top