Bakon Food Equipment

Bakon Food Equipment

Over ons

Fabrikant van bakkerij-apparatuur
Bakon Food Equipment is een Nederlands bedrijf dat wereldwijd bekend staat om haar doseer-, snij- en spuitmachines en levert aan industriële banketbakkers, retailers en traditionele bakkers.

Vernieuwend
Voedselveiligheid en kwaliteit zijn onze prioriteiten. Sinds het begin, 30 jaar geleden, hebben we continu geïnvesteerd in innovatie.

Probleemoplossing
Op de werkvloer leren wij. Meedenken met onze klanten en oplossingen bedenken – of het nu gaat om het leveren van apparatuur of het leveren van een turnkey-project – is de sleutel tot het succes van Bakon.

Oplossingen op maat
Retailers en bakkers van over de hele wereld komen naar ons met hun verzoeken en samen maken we de machines die nodig zijn. Snelheid, efficiëntie en veilige en prettige werkomstandigheden betekenen betere productieprocessen en betere producten.

Kwaliteitsverzekering
Al onze bakkerij- en voedselapparatuur worden ontworpen met de hoogste hygiënische normen in gedachten. Gefabriceerd in onze fabriek in Goes, in Nederland, garanderen we een optimale kwaliteit binnen HACCP.

Wereldwijd dealernetwerk
Onze bakkerijmachines worden wereldwijd verkocht en via ons uitgebreide dealernetwerk bieden wij onze klanten de service die zij nodig hebben

Gemarkeerd product

Innovaties

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top