Brenntag Nederland BV

Brenntag Nederland BV

Over ons

We love food
Experts thuis en overal ter wereld, die gepassioneerd zijn door food & nutrition, volledig uitgeruste toepassing- en ontwikkelingscentra, gespecialiseerde technische servicemogelijkheden en een uitstekende service: dat is Brenntag Food & Nutrition.

Onze gespecialiseerde teams staan tot uw dienst in de wereld van de voeding: Het aanbieden van een breed portfolio van hoogwaardige ingrediënten en het creëren van op maat gemaakte voedselformuleringen, hoe klein of groot de behoefte van onze partner ook is. Het vinden van innovatie en slimme benaderingen voor voedingsproducten die alle zintuigen aanspreken. Daarbij stellen we uw eisen centraal en verhogen we uw efficiëntie in de hele supply chain. Wij komen de belofte van Brenntag op het gebied van veiligheid en duurzaamheid na en verminderen uw compliance taken met ondersteuning van onze regelgevende experts.

Wij zijn toegewijd aan betere voeding, rekening houdend met de juiste textuur van het eindproduct, de voedselveiligheid en de houdbaarheid ervan, terwijl we ook aantrekkelijke producten in kleur en smaak creëren. We zijn altijd op zoek naar gezondere opties en voedingsformules die elke eetlust bevredigen. Het is onze ambitie om de toekomst op tafel te brengen.

Als we kijken naar Brenntag Food & Nutrition, dan is het de perfecte combinatie van uitmuntendheid in creatie, distributiemogelijkheden en Brenntag nalatenschap, het is echte waarde – het is meer dan u denkt.

Gemarkeerd product

Innovaties

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top