Dobla BV

Over ons

Bij Dobla streven we naar de beste verwennerij. Wij denken dat Taart, gebak, een dessert, koffie of ijs moet niet alleen lekker smaken, maar er ook onweerstaanbaar moet uitzien.

Het is daarom onze missie en passie om onze klanten te helpen mooie verwenervaringen te creëren voor hun consumenten met onze chocoladedecoraties.

Dobla biedt de ‘finishing touch’ die van uw product iets bijzonders maakt en een mooie beleving creëert. Die finishing touch maakt van het gewone iets heel bijzonders. Het is het kleine extraatje dat een groot verschil maakt voor uw producten en bedrijf.

Dat noemen wij ‘The Dobla Touch’

Sinds 2018 is Dobla onderdeel van IRCA, een snelgroeiend Italiaans bedrijf, gespecialiseerd in chocolade, patisserie-, ijs- en bakkerijproducten. IRCA is in 1919 opgerichte en is een begrip in Italië. Het bedrijf bedient vele klanten met een zeer breed assortiment. Naast marktleiderschap in Italië exporteert IRCA naar meer dan 90 landen.

In 2018 werd Dobla – dé producent en leverancier van innovatieve chocoladedecoraties – overgenomen door IRCA om zo het totale productaanbod uit te breiden en completer te maken voor klanten.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top