KeyBAKE Bakeware & Coatings B.V.

KeyBAKE Bakeware & Coatings B.V.

Over ons

KeyBAKE, alles onder één dak.

KeyBAKE: voor advies, het ontwerp, de productie en levering van hoogwaardige bakeware zoals broodkoppels, bakvormen, bakplaten, peelboards en wagens voor de (semi) industriële bakkerij.

De kennis en ervaring van KeyBAKE leidt tot een compleet aanbod van productdragers voor de bakkerij, met of zonder coating, waarbij het eindproduct van de klant, hygiëne, verhoging van efficiëntie, duurzaamheid en rendementsverbetering, het uitgangspunt zijn.

Moderne bakkerijlijnen vereisen kwalitatief hoogwaardige bakkerijgereedschappen met lage toleranties in maatvoering en doordachte engineering. Zonder de juiste uitvoering en luchtdoorvoer in uw bakvormen kunt u, zelfs met de mooiste geavanceerde lijn, geen optimaal eindproduct bereiken. KeyBAKE heeft haar eigen engineeringsafdeling.

Door de combinatie van de moderne productiemethodes kan KeyBAKE voor iedere productielijn de best passende oplossing en de hoogste kwaliteit bieden met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Een doordachte en solide uitvoering van productdragers betekent voor de bakker een aanzienlijke meerwaarde in bakresultaat en voorkoming van problemen tijdens het proces.

Gemarkeerd product

Innovaties

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top