Marti Orbak Software
Marti Orbak Software bv

Marti Orbak Software

Over ons

Automatisering moet u tijd en geld besparen en inzicht bieden. Vanuit dit oogpunt biedt Marti Orbak Software met de softwareprogramma’s Bake-it en Orbak (kantoor), Cash-it (kassa), Calc-it (recepten en etiketten), Qlikview (management informatie) en EXTRAvestiging (webshop) voor iedere bakkerij, van ambachtelijk tot industrieel, altijd een passende oplossing.

Nieuws

Vacatures

Support Bakkerijsoftware

Heb je affiniteit met de bakkerij en vind je werken met computers leuk?
Kom dan ons supportteam versterken!

Jij bent het telefonische visitekaartje van Marti Orbak Software, het eerste aanspreekpunt voor onze bakkers. Omdat je weet hoe het werkt in de bakkerij, kun je de bakker goed helpen. Vragen over kassa’s, etiketten, recepten, calculeren, facturatie, de webshop. Een dag op de helpdesk is nooit saai. En weet je het antwoord niet direct, dan kijkt een collega met je mee. Door de korte en directe lijnen met de andere collega’s van Marti Orbak Software denk je mee met de ontwikkeling van de software en het verhogen van het serviceniveau.

Enthousiast?
Solliciteer dan snel! Wij vinden het vooral belangrijk wie je bent. Stuur daarom jouw motivatie en CV naar Dave. Neem voor meer informatie contact op met Dave Everaers of Jean-Pierre Verbeek via 0174-638690.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top