Nederlands Bakkerij Centrum

Over ons

Het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) is hét kenniscentrum voor de bakkerij en verzorgt al 25 jaar activiteiten om de bakkerijsector sterker, weerbaarder en wendbaarder te maken.

NBC verkent de toekomst van de branche op basis van data, inzichten en kennis. NBC voorkomt negatieve en ongewenste situaties die de groei van de sector in de weg staan. En NBC kijkt vooruit naar kansen en mogelijkheden om de sector verder te laten groeien.

NBC werkt nauw samen met partijen uit de sector aan activiteiten:
• die resultaatgericht, meetbaar en strategisch zijn
• die de bakkerijsector breed dienen en die onderling verbonden zijn,
• die elkaar versterken en rekening houden met andere initiatieven binnen de sector

Gemarkeerd product

Innovaties

Nieuws

Vacatures

Senior Projectmanager Gezond & Welzijn Bakkerijsector (32 - 40 uur)

Senior Projectmanager Gezond & Welzijn Bakkerijsector (32 – 40 uur)

Voor al haar mensgerichte activiteiten is NBC op zoek naar een Senior Projectmanager Gezond & Welzijn Bakkerijsector. De projectmanager werkt samen met projectmedewerkers aan het initiëren, opzetten en uitvoeren van activiteiten gericht op het imago (extern), de gezondheid en welzijn (intern) van medewerkers alsmede de motivatie en betrokkenheid.

Werkzaamheden die vallen onder de verantwoordelijkheid van de projectmanager Gezond & Welzijn zijn:
• opstellen mensgerichte jaar- en projectplannen (incl. uitwerkingen en te behalen targets)
• volgen en indien nodig bijstellen targets (inhoudelijk en financieel)
• opstellen en verzorgen maandelijkse voortgangsrapportage
• volgen branche-ontwikkelingen gerelateerd aan eigen activiteiten
• overleg met samenwerkingspartners & stakeholders
• ontwikkelen nieuwe activiteiten

Lees verder »
Projectmedewerker Communicatie & Marketing (24-32 uur)

Projectmedewerker Communicatie & Marketing (24-32 uur)

Ben jij de duizendpoot die graag samen aan diverse communicatie en marketing gerichte projecten werkt, beschik je over een vlotte pen, ben je in staat om informatie snel op te nemen en ben je communicatief sterk? Dan is dit je kans! Wij zijn namelijk per direct op zoek naar een projectmedewerker Communicatie & Marketing.

Als projectmedewerker Communicatie & Marketing ondersteun je de projectmanager marketing en de communicatie adviseur met de uitvoering en coördinatie van hun werkzaamheden. Je zet kennis om naar leesbare content (B2B-B2C), je creëert content voor social kalenders, zet nieuwsbrieven op en monitort performances. Je bent betrokken bij marketing- en communicatie gerichte projecten als de landelijke brood imagocampagne, het organiseren van branche evenementen in het land (B2B) en het notuleren en uitwerken van vergaderingen met stakeholders. Veel verschillende taken met verschillende doelgroepen, dus snel kunnen schakelen is fijn!

Lees verder »
Vacature Projectmanager 32-36 uur

Vacature Projectmanager 32-36 uur

Ben jij het talent in organiseren? Vind je het leuk om projecten, zowel B2B als B2C, op te zetten, vorm te geven en tot uitvoer te brengen, dan is dit je kans! Wij zijn per direct op zoek naar een Projectmanager die ons helpt onze organisatie verder te laten groeien.

Als projectmanager bij het Nederlands Bakkerij Centrum help je de bakkerijsector te versterken en verder te laten groeien. Dit doe je met een team van andere projectmanagers en projectmedewerkers. Hierbij kennen we ‘business’ gerichte projecten (B2B), als Bakkerszout 2.0 of het gebruik van meer graan van eigen (Nederlandse) bodem. Bij deze projecten zijn vaak ook kennisspecialisten van NBC of uit de sector betrokken. Tevens coördineren we consumentgerichte projecten als de huidige broodcampagne ‘Brood, goed verhaal!’, het Nationaal Schoolontbijt of de Week van het Brood. Ook deze projecten voeren we uit in nauwe samenwerking met organisaties uit de sector zelf.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top