Nedflex BV

Nedflex BV

Over ons

Niets is zo veranderlijk als de arbeidsmarkt. In deze markt staan wij bekend als een HR-dienstverlener die soepel meebeweegt met deze veranderingen. In de afgelopen dertig jaar is het ons steeds weer gelukt om passende oplossingen te vinden. En daar zijn we eerlijk gezegd best trots op. We doen dit door ons gezonde verstand te gebruiken met een deskundig team van 70 medewerkers dat altijd voor iedereen klaar staat.

Gemarkeerd product

Innovaties

Nieuws

Vacatures

Bakker Bij Van de Kletersteeg Bakkerij B.V. in Stoutenburg

Bakker Bij Van de Kletersteeg Bakkerij B.V. in Stoutenburg

De functie
Als broodbakker ben je verantwoordelijk voor het volledige proces van voorbereiden, bakken en het nabewerken van klein- en grootbrood. Zo verricht jij proces- en kwaliteitscontroles en verhelp je eenvoudige storingen. Je bent dus echt een meerwaarde voor het bedrijf.

Het is belangrijk dat jij zelfstandig bent, maar dat je ook goed in teamverband kan werken met andere afdelingen binnen de bakkerij. De producten variëren van zacht kleinbrood tot diverse desembroden op de vloer gebakken.

Lees verder »
Vrachtwagenchauffeur Bij Dirk Bouman Bakkerijen B.V. in Geldermalsen

Vrachtwagenchauffeur Bij Dirk Bouman Bakkerijen B.V. in Geldermalsen

De functie
Ben jij graag onderweg en wil jij dagelijks door het hele land rijden, zonder last te hebben van de drukte op de weg? Wij zijn op zoek naar nachtvogels, dus dan ben je bij bakkerij Bouman aan het juiste adres!

Als chauffeur zorg jij ervoor dat al het brood dat wij produceren voor de Jumbo op tijd in de winkels ligt. Onze chauffeurs vertrekken tussen 01:00 en 03:00 uur vanuit onze bakkerij in Geldermalsen om de winkels op tijd te bevoorraden, nog voor de klanten voor de deur staan. De starttijden zijn inderdaad vroeg, maar je bent dan natuurlijk wel tussen 10:00 en 12:00 uur klaar.

Lees verder »
Medewerker technische dienst Bij Dirk Bouman Bakkerijen B.V. in Geldermalsen

Medewerker technische dienst Bij Dirk Bouman Bakkerijen B.V. in Geldermalsen

Het werkgebied van de technische dienst omvat het in stand houden en beheren van alle installaties en utiliteiten van de vestiging. De technische dienst bestaat uit een leidinggevende en enkele medewerkers. De functiehouder heeft naast de multifunctionele inzetbaarheid een specialisme (o.m. elektrotechniek, installatietechniek en hydraulica). De functiehouder begeleidt collega’s op basis van de eigen expertise en assisteert collega’s bij de uitvoering van de niet-eigen expertise. Daarnaast kan hij/zij worden ingezet voor het verrichten van specifieke taken (beheer technisch magazijn, begeleiding externen, etc.). Een (digitaal) onderhoudssysteem wordt gehanteerd ter ondersteuning van het onderhoudsproces. Specifiek preventief en curatief onderhoud alsook nieuwbouw en grootschalige modificatiewerkzaamheden worden uitbesteed aan derden. De medewerkers technische dienst kunnen worden ingezet in een ploegen- en/of consignatiesysteem.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top