Rens Bakery Solutions B.V.

Rens Bakery Solutions B.V.

Over ons

Rens Bakery Solutions B.V. is gespecialiseerd in automatisering van de banket en gebakproductie. Bakkerijautomatisering voor de kleine bakkerij tot de grote industriële bakkerij. We hebben hier een duidelijke focus, we helpen u om op een efficiëntere wijze uw producten te produceren , zodat u nog meer succes in de markt kan behalen.

Onze productielijnen en modules voor de automatisering van bewerkingen in de bakkerij worden speciaal voor uw individuele behoeften geconfigureerd. We hebben uitgebreide ervaring in het maken van klant specifieke oplossingen. Sinds de oprichting van het bedrijf hebben onze klanten geprofiteerd van onze passie voor de automatisering van productieprocessen, die ons drijft om topprestaties te leveren bij de implementatie van hun ideeën.
De naam Rens Bakery Solutions B.V. staat in de wereld van de bakkerij-automatisering voor hygiënische, kostenbesparende , productie verhogende en hoogwaardige innovaties in de productie van fijn gebak zoals cake, taart, banket, petit-fours en zoetwaren.

Het productassortiment omvat individuele modules voor toepassingen zoals het snijden van taarten, vers of diepvries, of het portioneren en decoreren van zoetwaren. Tot flexibele half- of volautomatische lijnen die de gehele opbouw van uw gebak voor uw realiseren.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top