Rolan Robotics

Over ons

Rolan Robotics is al meer dan 25 jaar systeem integrator voor automatiseringstoepassingen in uiteenlopende markten. Van de metaalsector tot de ‘food’ en ‘non-food’ industrie. En met zo’n 1000 geleverde robotsystemen zijn wij één van de grotere spelers in de Benelux. Al jaren leveren wij systemen aan industriële bakkerijen, waarbij handling robots van OTC, FANUC en Stäubli worden ingezet om zo voor elk project een passende automatiseringsoplossing te bieden in financieel en/of ergonomisch opzicht.

De afgelopen jaren hebben de innovatieve robotsystemen van Rolan Robotics al verscheidene machinebouwers in de bakkerswereld geholpen met het optimaliseren van processen en het verhogen van de kwaliteit van hun eindproduct.

Verschillende toepassingen:
– Snijden van taart met ultrasoon snijmes
– Verplaatsen in een installatie en schoonmaken van bakplaten
– Oppakken van koeken en deze op de transportband plaatsen
– Stapelen van marsepein op een pallet en het inleggen van tussenlagen van karton of folie
– Ruwe rollen ouwel van verschillende grootte grijpen en op de zaagtafel plaatsen
– In kratten plaatsen van brood en deze stapelen.

Vele industriële bakkerijen kozen voor onze professionele ervaring, flexibiliteit in het meedenken, het bieden van de meest geschikte oplossing en goede service. Dit maakt Rolan Robotics tot de ideale partner voor bakkerijen! U bent van harte welkom op onze stand #E105. Wij vertellen u graag wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen!

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top