Ruwac Nederland

Ruwac Nederland

Over ons

Voor krachtige, effectieve en bovenal op maat gerealiseerde industriële stofzuigsystemen bent u bij Ruwac uit Zutphen aan het juiste adres. Al decennialang leveren wij betrouwbare systemen aan allerhande industrieën. Onderhand is er geen probleem waar wij geen efficiënte oplossing voor kunnen bewerkstelligen. Het is niet voor niets dat u op allerlei uiteenlopende werkplaatsen en industrieën het vertrouwde aangezicht van de rode en zwarte Ruwac-systemen aantreft.
Ruwac is de grootste fabrikant van explosieveilige industrie stofzuigers ter wereld. Wij opereren voornamelijk in een B2B-markt en dragen bij aan een stofvrije werkomgeving voor elke industrie. Onze ATEX uitgevoerde machines garanderen 100% veiligheid op de werkvloer en zijn geschikt voor continu toepassing in product installaties. Ruwac Nederland verzorgt ook een uitgebreide ATEX-keuring, waar onder andere een NEN 3140 keuring is ingesloten. Ons werkgebied is heel Nederland en onze reactietijd is uitermate kort.

Na ruim 30 jaar ervaring in de lucht- en reinigingstechniek leveren wij nu ook ozonmachines van Ecozone Technologies (www.ozonmachines.nl). Ecozone heeft haar reputatie over de hele wereld verworven door geavanceerde ozongeneratoren te leveren met extreem hoge kwaliteits- en prestatienormen. In samenwerking met onze partners bouwen wij aan een gespecialiseerd assortiment, geschikt voor een milieuvriendelijke, veilige en schone werkomgeving. Wij zijn altijd bereid en bereikbaar om onze klanten te voorzien van advies.

Gemarkeerd product

Innovaties

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top