Smart2B – Businesslabels

Over ons

Smart2B heeft zich gespecialiseerd in de kleurenlabel printers van Epson en is de expert op gebeid van materialen welke geschikt zijn voor het printen van labels in kleur. Al sinds jaren weet Smart2B het de gebruiker zo eenvoudig mogelijk te maken.

Het bestel proces via o.a. de webshop Businesslabels gecombineerd met de kennis van ons team zorgt voor een optimaal advies in het voortraject maar ook het traject na aankoopt wordt optimaal begeleid door onze service.

Smart2B werkt volgens kernwaardes welke in eerste instantie niet meer dan logisch klinken. Kernwaardes welke, naar onze mening, niet meer zijn dan normen en waarden uit het dagelijks leven.
Helaas blijken normen en waarden bij veel B2B verkopers vergeten te zijn, of er is simpelweg geen “tijd” voor. Hoe dan ook, wij onderscheiden ons graag en spreek ons er gerust op aan als wij niet voldoen aan onderstaande waardes:

1. Wij verkopen alleen producten waarvan wij de kennis in huis hebben en kwaliteit bewezen is.
2. Snel antwoord of reactie op uw e-mailbericht.
3. Heldere en proactieve informatie over voortgang, vertraging of andere ontwikkelingen van lopende zaken.
4. Een eerlijk antwoord, ook als we de klant, in zijn/haar belang, moeten doorverwijzen naar een ander.
5. Optimale samenwerking met partners en met elkaar meedenken om samen tot die ultieme oplossing te komen.
6. Onze service is gratis en dus géén onverwachtse betaalde dienst.

Wij houden van een uitdaging en gaan deze niet uit de weg. In samenwerking met onze klanten kunnen we in vrijwel alle gevallen de labeloplossingen bieden waarnaar gezocht wordt.

Gemarkeerd product

Innovaties

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top