Veenhuizen Groep B.V.

Over ons

Veenhuizen Groep is een servicebedrijf dat ondernemers ontzorgt op het vlak van warmte- en koudetechniek. Met name food ondernemers weten ons feilloos te vinden, voor apparatuur, grootkeuken techniek en de beste service.

Ons hart ligt bij het bakkersvak. En bakkerij-techniek en bakkerij-ovens laten dat hart sneller kloppen. Dankzij ons brede pakket zorgen we voor elke bakkerij voor de beste totaaloplossing. Van bakkerij-oven tot remrijskast. Met MIWE hebben wij een bijzonder samenwerkingsverband. Onze door MIWE opgeleide service experts bieden de bakker een leven lang zorgeloos ondernemen, met betrouwbare bakkerij-ovens en optimale bakkerij-techniek.

En Veenhuizen heeft alles waar professionele ijsmakers blij van worden. Van de beste ijsmachines en pasteurketels tot koel- en vriescellen en klimaattechniek. Bijna alles wat met ijs te maken heeft, kan worden ondergebracht bij één partner: Veenhuizen! Van het inrichting van de winkel en ijskeuken tot training en opleiding, het hoort allemaal tot onze dienstverlening. Uiteraard nemen we als one-stop-shop ook periodiek onderhoud mee. Je wordt compleet ontzorgt.

Gemarkeerd product

Innovaties

Products

Neem contact met ons op

Scroll naar top