Vemag

Over ons

Al meer dan 75 jaar ontwikkelt en produceert VEMAG Maschinenbau GmbH machines en apparatuur voor de levensmiddelenindustrie en de ambachtelijke sector. In deze periode heeft de onderneming een uitstekende naam opgebouwd bij producenten van levensmiddelen in binnen- en buitenland.

Vanuit een bescheiden start in de jaren vlak na de oorlog ontstond een onderneming die bij de ontwikkeling van deeg portioneermachines voor continue productie een hoofdrol heeft gespeeld. Oorspronkelijk richtte men zich op de traditionele ambachtelijke sector, maar dit breidde zich snel uit tot industriële toepassingen. Zo kon beter worden ingespeeld op de toenemende concentratie en de schaalvergroting van bedrijven actief binnen de levensmiddelen verwerkende industrie. Sinds jaren legt VEMAG de nadruk op het systematische karakter van specifieke oplossingen, d.w.z. het integreren van complexe verwerkingsfasen in het productieproces.
Dit concept komt neer op een bouwsteensysteem, bestaande uit een deeg portioneermachine en voorzetapparatuur op maat, die flexibel op speciale wensen van de klant kan worden aangepast. Op die manier ontstaan efficiënte oplossingen, die op alle soorten productiecapaciteiten, van het ambachtelijk bedrijf tot industrie, aansluiten. Daarnaast omvatten ze ook toepassingen van het vul- c.q. portioneringsproces, portioneren van deegwaren tot aan innovatieve portion-to-pack oplossingen. Tegelijkertijd kunnen de bereikte oplossingen probleemloos in complexe productielijnen worden geïntegreerd.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top