Marketingpakket EasyGo

EasyGo

EasyGo is een vast onderdeel van een deelname aan Bakkersvak en zorgt voor nog meer resultaat uit je beursdeelname. Zowel voor, tijdens en na Bakkersvak krijg je via My Easyfairs diverse tools aangereikt om je (online) zichtbaarheid te verhogen, eenvoudiger leads te verzamelen en op te volgen. Voor bezoekers wordt het nog makkelijker om contact met jou te leggen en je bedrijfsinformatie te verzamelen.

Afhankelijk van je beursdoelstellingen, kun je kiezen uit verschillende pakketten.

Als exposant...

vul je voorafgaand aan de beurs een online profiel in met bedrijfsinformatie en productinformatie in My Easyfairs. De informatie uit dit profiel wordt na afloop van de beurs gedeeld met bezoekers die interesse getoond hebben tijdens Bakkersvak. Je bepaalt zelf welke informatie gedeeld wordt. Hoe uitgebreider het profiel gevuld wordt in aanloop naar de beurs, hoe meer interessante informatie er gedeeld wordt met potentiële nieuwe relaties. 

De bezoeker...

kan voorafgaand aan de beurs door jouw My Easyfairs profiel al informatie over jouw bedrijf en producten/diensten bekijken. Tijdens Bakkersvak kunnen zij met hun Smart Badge exposantenstands scannen, om na afloop alle informatie (uit jouw My Easyfairs profiel) van de gescande stands direct in de mailbox te ontvangen. Zelfs wanneer er geen face to face gesprek gevoerd is op de beursvloer, kan relevante informatie tussen exposant en bezoeker uitgewisseld worden.

Scroll naar top