Ik ben exposant

Wij maken je deelname ‘Easy’

Wij maken je deelname 'Easy'

We beschikken inmiddels over acht jaar ‘bakkerij ervaring’ en de organisatie achter Bakkersvak – Easyfairs – over jarenlange ervaring als evenementenorganisatie . De ervaring van exposanten, bezoekers en branche partijen staan bij ons altijd voorop. Daarom kun je de beste service en ondersteuning verwachten: voor, tijdens én na de beurs. We denken graag met jou mee over de invulling en zijn in staat om jou van A tot Z te ondersteunen in aanloop naar je beursdeelname . Zo kun jij je focussen op je eigen doelstellingen.

Beko groothandel op vakbeurs Bakkersvak 2019
BV2019 (276)

Alle service-onderdelen op een rijtje

  • Als exposant wil je zaken doen, mensen ontmoeten en relaties onderhouden: daar moet je volle focus op liggen. Daarom nemen wij je zoveel mogelijk werk uit handen met onze all-in standbouw, de gratis Uitnodigingsservice en diverse promotiemiddelen.
  • De organisatie van Bakkersvak staat altijd tot je beschikking en helpt je voor, tijdens en na het evenement met jouw beursdeelname. Wij leveren je tijdig een standhoudershandboek aan waarin je alle informatie vindt die je nodig hebt om jouw deelname voor te bereiden. Daarnaast maak je kennis met het Event Services team. Zij beschikken over een groot aanbod diensten en producten om je stand nog beter te laten aansluiten op je wensen.
  • Easyfairs verstaat het vak van faciliteren en ontzorgen. Niet alleen door het aanbieden van een professionele evenementenlocatie, maar ook door jou als goede gastheer te ondersteunen met uitgebreide cateringfaciliteiten en gratis parkeren.
Scroll naar top