Kennistheater

WAAR SCHUIF JIJ AAN?

Tijdens Bakkersvak & IJs-Vak kun je dagelijks interessante en inspirerende kennissessies volgen. Experts nemen je mee in hun oplossing voor actuele problemen, zoals de stijgende energieprijzen en personeelstekort. Benieuwd naar de sessies? Lees vooral verder!

PROGRAMMA ZONDAG 5 MAART

Ivo van Dijkhuizen | Eigenaar Pakhuismarketing

Meer met minder, dat is het uitgangspunt van het branche brede project ‘Bakkerszout 2.0’. Wordt bijgepraat in het kennistheater over dit initiatief.

Gezondheid, zout, suiker, mout, vezels zijn onderwerpen die blijvend onder de loep worden genomen. De bakkerijsector doet het op deze onderwerpen behoorlijk goed. Regelgeving omtrent zout gaat echter weer wijzigen. Ook het onderwerp jodium is onderdeel van de herformulering, vanwege haar rol in de volksgezondheid. De bakkerijsector, onder leiding van het Nederlands Bakkerij Centrum, onderzoekt momenteel de mogelijkheid om het aandeel natrium in bakkerszout met 30 tot 60% te verlagen, zonder smaak- of procesinvloed. Tijdens Bakkersvak wordt u op zondag 5 maart bijgepraat over de laatste stand van zaken door Ivo van Dijkhuizen, coördinator van de projectgroep communicatie bakkerszout 2.0.

Philipp Keller | CEO COMCAM & Nadia van Poortvliet | Portfolio Manager
De energiemarkt wordt complexer. De daltarieven van nu worden de pieken in de toekomst. Slim inkopen met het juiste energieprofiel en slimmer energie gebruiken zorgt voor betaalbare en stabiele energie. Met Energy Portfolio Management neemt COMCAM de energie-uitdagingen voor jouw bedrijf uit handen.

PROGRAMMA MAANDAG 6 MAART

fotos bakkersvak sprekersfotos bakkersvak sprekers (9)Jan-Aart | Bakkerij Schuld & Michel Schröder | Weber Vacuum Cooling

Jan-Aart en Michel Schröder hebben de handen ineen geslagen en verzorgen een inspiratiesessie op Bakkersvak 2023 in het kennistheater. Jan-Aart van Bakkerij Schuld vertelt meer over hoe hij zijn energie neutrale bakkerij aan het ontwikkelen is. Michel Schröder, lid van het Boulangerieteam vertelt hoe belangrijk het Vacuum Coolen daarbij is. Een combinatie met Vacuum Coolen kan zeker 30% baktijd verkorten en je krijgt er een kwaliteit beter product uit. Ontdek in deze sessie hoe!

Feiten over Michel Schröder: 

Bakker sinds: 2003.
Werkzaam bij: Weber Vacuum Cooling
Specialisme: Brood en viennoiserie.
Wedstrijd onderdelen: Brood viennoiserie.

Ivo van Dijkhuizen | Eigenaar Pakhuismarketing

PAKHUIS foodmarketing is specialist in het creëren van food- en bedrijfsmerken en het ontwikkelen van marketing-, en communicatieplannen. Voor ondernemers een inspirator, om op basis van kennis, lef en een goed idee ten strijde te trekken. Tijdens Bakkersvak kun je over jouw uitdagingen in gesprek met Ivo van Dijkhuizen van PAKHUIS foodmarketing. Een bekend gezicht in de bakkerijsector die gelooft in winst door je te focussen op relevante waardecreatie. Bouw verder aan je bedrijf, je assortiment of je merk door met Ivo in gesprek te gaan over jouw actuele ondernemers vraagstukken. Stand K126 of dagelijks om 11.00 uur live in het kennistheater. 

Philipp Keller | CEO COMCAM & Nadia Poortvliet | Head of Portfolio Management
De energiemarkt wordt complexer. De daltarieven van nu worden de pieken in de toekomst. Slim inkopen met het juiste energieprofiel en slimmer energie gebruiken zorgt voor betaalbare en stabiele energie. Met Energy Portfolio Management neemt COMCAM de energie-uitdagingen voor jouw bedrijf uit handen.

fotos bakkersvak sprekersNick Bos | CEO Nedflex

Personeelstekort, een hot topic onder werkgevers. Onze CEO Nick Bos vertelt je op Bakkersvak graag hoe je hier creatief mee om kan gaan. Nick Bos is sinds 2015 werkzaam bij Nedflex. Hij kwam de organisatie binnen als accountmanager en binnen zeven jaar tijd is hij gegroeid van salesmanager en sales director naar CEO.

fotos bakkersvak sprekers (9)Michel Schröder | Weber Vacuum Cooling

Vanwege de grote invloed van vacuümkoeling op uw bak-proces, laat Michel Schröder graag zien hoe vacuümkoeling in de praktijk werkt middels video’s en praktijkverhalen.  Het vereist veel testen en bijstellen om uiteindelijk het perfecte resultaat te bereiken voor jouw onderneming. In deze kennissessie legt Michel Schröder je alles uit over de kwaliteitsverbeteringen en productiviteitswinsten wanneer je gebruik maakt van een vacuümkoeler. 

PROGRAMMA DINSDAG 7 MAART

fotos bakkersvak sprekers (9)Jan-Aart | Bakkerij Schuld & Michel Schröder | Weber Vacuum Cooling

Jan-Aart en Michel Schröder hebben de handen ineen geslagen en verzorgen een inspiratiesessie op Bakkersvak 2023 in het kennistheater. Jan-Aart van Bakkerij Schuld vertelt meer over hoe hij zijn energie neutrale bakkerij aan het ontwikkelen is. Michel Schröder, lid van het Boulangerieteam vertelt hoe belangrijk het Vacuum Coolen daarbij is. Een combinatie met Vacuum Coolen kan zeker 30% baktijd verkorten en je krijgt er een kwaliteit beter product uit. Ontdek in deze sessie hoe!

Feiten over Michel Schröder: 
Bakker sinds: 2003.
Werkzaam bij: Weber Vacuum Cooling
Specialisme: brood en viennoiserie.
Wedstrijd onderdelen: brood viennoiserie.

Ivo van Dijkhuizen | Eigenaar Pakhuismarketing

PAKHUIS foodmarketing is specialist in het creëren van food- en bedrijfsmerken en het ontwikkelen van marketing-, en communicatieplannen. Voor ondernemers een inspirator, om op basis van kennis, lef en een goed idee ten strijde te trekken. Tijdens Bakkersvak kun je over jouw uitdagingen in gesprek met Ivo van Dijkhuizen van PAKHUIS foodmarketing. Een bekend gezicht in de bakkerijsector die gelooft in winst door je te focussen op relevante waardecreatie. Bouw verder aan je bedrijf, je assortiment of je merk door met Ivo in gesprek te gaan over jouw actuele ondernemers vraagstukken. Stand K126 of dagelijks om 11.00 uur live in het kennistheater.

Philipp Keller | CEO COMCAM & Nadia Poortvliet | Head of Portfolio Management
De energiemarkt wordt complexer. De daltarieven van nu worden de pieken in de toekomst. Slim inkopen met het juiste energieprofiel en slimmer energie gebruiken zorgt voor betaalbare en stabiele energie. Met Energy Portfolio Management neemt COMCAM de energie-uitdagingen voor jouw bedrijf uit handen.

 Nick Bos | CEO Nedflex

Personeelstekort, een hot topic onder werkgevers. Onze CEO Nick Bos vertelt je op Bakkersvak graag hoe je hier creatief mee om kan gaan. Nick Bos is sinds 2015 werkzaam bij Nedflex. Hij kwam de organisatie binnen als accountmanager en binnen zeven jaar tijd is hij gegroeid van salesmanager en sales director naar CEO. 

fotos bakkersvak sprekers (9)

Michel Schröder | Weber Vacuum Cooling

Vanwege de grote invloed van vacuümkoeling op uw bak-proces, laat Michel Schröder graag zien hoe vacuümkoeling in de praktijk werkt middels video’s en praktijkverhalen.  Het vereist veel testen en bijstellen om uiteindelijk het perfecte resultaat te bereiken voor jouw onderneming. In deze kennissessie legt Michel Schröder je alles uit over de kwaliteitsverbeteringen en productiviteitswinsten wanneer je gebruik maakt van een vacuümkoeler. 

ER IS ZOVEEL TE ZIEN

Naast het Kennistheater zijn er nog veel meer dingen te ontdekken op Bakkersvak & IJs-Vak. Benieuwd waar jij nog meer ambachtelijke inspiratie op kunt doen? 

Scroll naar top