Praktische info

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

1. Wat is Bakkersvak?

Bakkersvak is de jaarlijkse vakbeurs voor de bakkerijsector die plaatsvindt in het voorjaar. Bakkersvak richt zich op de zakelijke markt en is niet toegankelijk voor consumenten. De beurs duurt drie dagen en vindt plaats op zondag 1, maandag 2 en dinsdag 3 maart 2020. Bakkersvak is alle beursdagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. 

2. Wat is het bezoekersprofiel van Bakkersvak?

Bakkersvak is een vakbeurs, uitsluitend gericht op de zakelijke markt. Bezoekers zijn eigenaar van een bakkerij, ambachtelijke of industriële bakker, patissier, chocolatier, ijsbereider, horeca professional, cateraar, productie manager, bakkerij medewerker, winkelmedewerker, inkoper, technisch manager en chef-kok. Klik hier om het complete bezoekersprofiel te bekijken. 

3. Op welke social media kanalen kan ik Bakkersvak vinden?

Wat leuk dat je ons wilt volgen! Bakkersvak is actief op FacebookTwitter en LinkedIn

4. Heeft Bakkersvak ook een app?

Nee, op dit moment niet. Suggesties mag je altijd mailen naar suzanne.burggraaff@easyfairs.com.

1. Wat zijn de datum en openingstijden van de beurs?

Bakkersvak vindt plaats op zondag 1 maart, maandag 2 maart en dinsdag 3 maart 2020 in Evenementenhal Gorinchem. Alle beursdagen zijn de deuren geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

2. Hoe kom ik bij Evenementenhal Gorinchem?

Evenementenhal is goed te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Je kunt hier onze routebeschrijving per auto en per openbaar vervoer bekijken. Parkeren bij Evenementenhal Gorinchem kost voor bezoekers € 6 -, per dag.

3. Welke exposanten staan er op de beurs?

De exposantenlijst kun je hier bekijken. De plattegrond kun je hier bekijken. Ook op de beurs zelf krijgt iedere bezoeker de exposantenlijst en bijbehorende plattegrond.

4. Is er een garderobe aanwezig?

Ja, er is een garderobe aanwezig. De garderobe is bewaakt, maar volledig op eigen risico. Koffers, tassen en overige attributen worden niet aangenomen. Voor de garderobe geldt: vol = vol. De garderobe is gratis.

5. Mag ik kinderen meenemen naar de beurs?

Ja, het is toegestaan om kinderen mee te nemen naar de beurs. Kinderen onder de 16 jaar dienen onder begeleiding te staan van een volwassene en een verzekeringsformulier te hebben ingevuld. Indien je hebt aangegeven een kind onder de 16 mee te nemen, krijg je een verzekeringsformulier toegestuurd. Dit formulier kun je ook altijd nog op de beurs zelf invullen.

6. Is er kinderopvang aanwezig?

Er is alleen kinderopvang aanwezig op zondag. Tijdens de openingsuren van de beurs, kun je jouw kind(eren) naar de opvang brengen.

7. Waar kan ik het programma van de beurs bekijken?

Het programma wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt. 

8. Wat is de Smart Badge?

Indien je de beurs bezoekt, ontvang je een badge. Deze badge is uitgevoerd met een speciale chip, daarom heet het een ‘Smart Badge’. Met jouw Smart Badge kun je stands van exposanten scannen om meer informatie te ontvangen. Na afloop van je bezoek ontvang je een e-mail met daarin alle exposanten, en bijbehorende informatie, die je gescand hebt. Voor meer informatie over de Smart Badge, klik hier.

9. Kan ik de beurs in- en uitlopen?

Ja, je kunt de beurs te allen tijde (gedurende de openingstijden) in- en uitlopen via de hoofdingang.

10. Kunnen mindervaliden Bakkersvak bezoeken?

Jazeker, we willen graag dat iedereen zich welkom voelt. Evenementenhal is goed toegankelijk voor mindervalide bezoekers.

11. Hoe vind ik mijn weg op de beursvloer?

Je kunt de plattegrond voorafgaand van de beurs hier online bekijken. Op de beurs zelf ontvang je de plattegrond. Ook staan er verschillende (grote) plattegronden verspreid over de beursvloer.

12. Worden er opnames gemaakt tijdens de beurs?

Tijdens de beurs lopen onze fotografen en videografen rond om Bakkersvak op een zo mooi mogelijke manier vast te leggen. Het kan zijn dat je daarbij op de opnames terecht komt. Wil je niet op foto of film? Probeer de cameraploegen dan te vermijden

1. Wanneer kan ik me inschrijven voor de beurs?

De bezoekersregistratie opent een paar maanden voor de beurs. 

2. Waar kan ik me inschrijven?

Klik op de button ‘schrijf jezelf hier in’ aan de bovenkant van de pagina. Deze verschijnt wanneer de registratie geopend is. 

3. Hoe kan ik de beurs bezoeken / hoe kom ik aan een toegangsticket?

Wanneer je geen uitnodiging ontvangt, kun je een registratiecode opvragen bij één van jouw leveranciers. Inschrijven kan alleen met een code. Nadat je jezelf hebt ingeschreven, ontvang je een bevestigingsmail met daarin het toegangsticket. 

4. Kan ik de beurs gratis bezoeken?

Ja, maar alleen op twee voorwaarden:
– Je past in het bezoekersprofiel (klik hier om dit profiel te bekijken)
– Je hebt je vooraf ingeschreven. Inschrijven op de beurs zelf kost € 25,-

5. Mag ik als hobbybakker de beurs bezoeken? 

Nee. Bakkersvak is een vakbeurs, speciaal gericht op de zakelijke markt.

6. Ik heb me niet vooraf ingeschreven, wat nu?

Geen probleem, je kunt je op elk moment nog online inschrijven, zelfs op de beursdag zelf. Mits je een code hebt. Als je je niet vooraf hebt ingeschreven, betaal je € 25,- entreegeld.

7. Waarom wordt er om een code gevraagd als ik mezelf in wil schrijven?

Bakkersvak is een vakbeurs met een gericht bezoekersprofiel. Om de kwaliteit van de beurs te waarborgen, willen we ons graag aan dit bezoekersprofiel houden. Als je in het bezoekersprofiel past krijg je vanzelf een code toegestuurd (bijvoorbeeld via de mail). Personen die niet in het bezoekersprofiel passen ontvangen geen code en kunnen de beurs daardoor niet bezoeken.

8. Er wordt om een code gevraagd maar ik heb geen code?

Om je in te kunnen schrijven voor Bakkersvak, is het invullen van een code verplicht. Deze code vind je bijvoorbeeld in een uitnodiging of persoonlijke e-mail. Heb je geen code ontvangen? Dan kun je een code opvragen bij een van onze exposanten.

9. Mag ik meerdere personen inschrijven op één toegangsticket?

Nee, elk toegangsticket is geldig voor één persoon. Wil je met meerdere personen de beurs bezoeken? Dan dient iedereen zich apart in te schrijven. Elke code is geldig voor twee personen.

10. Ik ben mijn toegangsticket kwijt, waar kan ik een nieuwe aanvragen?

Stuur een e-mail naar suzanne.burggraaff@easyfairs.com met jouw vraag. We zullen je dan de bevestigingsmail met jouw toegangsticket nog eens toesturen.

11. Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, wat nu?

Stuur een e-mail naar suzanne.burggraaff@easyfairs.com. Wij sturen je ticket dan handmatig toe.

12. Moet ik mijn ticket meenemen?

Het is verplicht om je ticket mee te nemen naar de beurs, anders kunnen we je geen toegang geven. Je kunt jouw ticket geprint meenemen of het ticket laten scannen op jouw smartphone.