HOGE CAPACITEIT: De nieuwe korventransportvaatwasmachine CTR van Winterhalter

Beschrijving

„Compact moet de nieuwe vaatwasmachine zijn, omdat in de spoelkeuken meestal maar weinig ruimte ter beschikking is. Snel moet de nieuwe vaatwasmachine zijn, omdat de hoeveelheid vaatwerk op piektijden heel hoog is. Modulair moet de nieuwe vaatwasmachine zijn, zodat deze exact aan individuele wensen aangepast kan worden“, vat CEO en eigenaar van de Winterhalter Groep Ralph Winterhalter de eisen aan de ontwikkeling van de nieuwe korventransportvaatwasmachine CTR samen. „En natuurlijk is het voor onze klanten belangrijk dat de machine zuinig in het gebruik is.“ Het resultaat is de nieuwe CTR, die ondanks compacte afmetingen en ook bij grote hoeveelheden vaatwerk eersteklas wasresultaten levert.

Dat wordt onder andere gegarandeerd met behulp van een doordacht hygiëneconcept: naast het beproefde Winterhalter hygiënedesign is de vooraf instelbare hygiënemodus een van de innovatieve features. Daalt de tank- of boilertemperatuur onder de ingestelde waarde dan verlaagt de machine automatisch de transport¬snelheid en verzekert zodoende hygiënisch wassen. „Dit wordt bevestigd door het hygiënecertificaat volgens DIN SPEC 10534. Met de CTR spelen onze klanten op veilig“, onderstreept Ralph Winterhalter. Maar ook de machineanatomie is consequent op hygiëne ontworpen: 180° draaibare deuren, diepgetrokken tanks alsook nieuwe, en in dit segment unieke, hygiënische tankelementen.

In het bijzonder bij krappe ruimtes zorgt het modulaire systeem van de CTR voor veel mogelijkheden voor klantspecifieke planning en daardoor voor veel flexibiliteit. Norman Kammler: „Een groot pluspunt van de CTR is de vrije configureerbaarheid en uitbreidingsmogelijkheden van alle zones – mochten bijvoorbeeld de wensen van onze klanten achteraf wijzigen.“

Lees meer over de CTR-serie op www.winterhalter.nl/ctr of neem contact op via 085-2030035 of info@winterhalter.nl.

Media

Gallery

Website

Downloads

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top