Hygiëne en Beleving

Beschrijving

Met een jarenlange internationale ervaring heeft Mesa Coatings vloersystemen ontwikkeld die uitstekend toepasbaar zijn binnen de horeca-, voedingsmiddelen- en recreatie industrie.

6 voordelen voor de voedingsindustrie
Profiteer met onze vloercoatings voor de voedingsmiddelenindustrie van belangrijke voordelen. Voldoe netjes aan de strikte richtlijnen voor de voedingsindustrie of garandeer de ideale vloer om zonder zorgen op te kunnen werken:

Chemisch bestendig:
Uitstekende bestendigheid tegen chemicaliën. Ideaal in b.v. de professionele keuken en handig om de vloer regelmatig intensief grondig te kunnen reinigen.

Hittebestendig:
Bestand tegen hoge temperaturen en daarmee goed geschikt voor de voedingsindustrie, horeca en diverse recreatiegelegenheden.

Anti-slip:
Een veilige keuze dankzij de afwerking met anti-slip. Voorkom uitglijden, zelfs in natte ruimten in de horeca en recreatie.

Volledig vloeistofdicht:
Voldoe aan strenge eisen aan de vloer en voorkom dat vloeistoffen in de bodem kunnen doordringen.

100% hygiënisch:
Makkelijk te reinigen, omdat randen en naden ontbreken. De ideale vloer om grondig schoon te maken en te houden.

In 1 dag gelegd:
Snel gelegd, zodat u binnen 1 dag weer aan de slag kunt. Wij voorkomen dat u lang dicht moet of een tijdje niet kunt werken.

Verder zijn de systemen HACCP gecertificeerd, wat uiterst belangrijk is binnen de voedingsmiddelen industrie. Daarnaast is er een AgBB verklaring van toepassing waarbij de vloer volledig emissievrij is. Kwaliteit van de hars is geborgd door een Kiwa certificaat.

Mesa Coatings heeft een team van experts klaar staan om een passende oplossing te bieden voor uw project. Daarna zal het team van circa. 55 vakmensen zorg dragen voor een professionele uitvoering.

Wilt u meer informatie voor uw project? Bekijk onze website: mesa-coatings.eu of bezoek onze stand op de Bakkersvakbeurs A122, waar onze specialisten u te woord zullen staan.

Media

Gallery

Website

Downloads

Deel op Social Media

Scroll naar top