Sentho SCCP onderhoudscontracten

Beschrijving

Sentho Critical Control Prevention
Wij ondersteunen u graag om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen op het gebied van hygiëne. Een onderhoudscontract van Sentho geeft u daarbij de garantie, dat wij vroegtijdig, kritische punten en gevaren kunnen constateren. Hiermee ondervangt u het ontstaan van bacteriën, zoals listeria en salmonella. Dit werkt kostenbesparend. Door vroegtijdig te repareren voorkomt u immers grotere problemen.

Voedselveiligheid
Wij bieden u een compleet overzicht van uw productieomgeving. Eventuele aandachtsgebieden brengen wij in kaart, die u vervolgens kan overleggen met de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit. U laat hiermee zien, dat er aandacht is voor hygiëne binnen uw bedrijf en dat u werkt aan een hygiënische veilige omgeving. Bovendien kunt u dit overzicht 24/7 inzien, in onze klantenportal. Zo houdt u eventuele renovaties in het oog!

Ervaring
Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring in nieuwbouw en renovatieprojecten in de voedingsmiddelenindustrie. Daarnaast hebben wij een landelijke dekking met deskundige en ervaren monteurs.

Veiligheid
Veiligheid voor mens en milieu staat bij ons hoog in het vaandel. Onze monteurs zijn allemaal in het bezit van een VCA certificaat en de benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) voor gebruik tijdens de werkzaamheden.

Voordelen onderhoudsplan SCCP

Minder problemen door preventief onderhoud
U weet van tevoren wat het jaarlijkse onderhoud kost
Kwaliteit van het onderhoud is hoog

Media

Deel op Social Media

Scroll naar top