Kenniscentrum - Dag van het Ambacht
Dag van het Ambacht
Welkom bij de nieuwspagina van de Dag van het Ambacht! Als ambachtsman met een passie voor je vak, ben je vast bekend met de uitspraak ‘eten verbindt’. Niets is fijner dan samen aan tafel genieten van iets lekkers. Ben jij als bereider nog steeds goed verbonden met je consument, nu de vraag naar veganistische opties blijft toenemen? En is jouw bakkerij of ijssalon goed ingespeeld op klanten met speciale dieetwensen met betrekking tot allergenen?
Tijdens de Dag van het Ambacht staan allergenenvrij en vegan in de spotlights. Mis de kans niet om hier waardevolle informatie op te doen en jezelf te onderscheiden in de bakkerij- en ijsbranche.

- Nieuwsitems

Persbericht Houwers | IJssalon Pisa wint Voedselveiligheid Bokaal 2023
IJssalon Pisa in Zevenaar heeft de Voedselveiligheid Bokaal 2023 gewonnen. Eigenaar Coco Strijbosch kreeg de bokaal in haar ijssalon overhandigd door Pam Papen, inspecteur Voedselveiligheid
Lees verder »