Terugblik 2023

Kijk samen met ons terug naar een geslaagde, drukke, maar vooral gezellige beurs! Beleef via de aftermovie, foto’s, interviews met exposanten en programma onderdelen het 10 jarig jubileum van Bakkersvak & IJs-Vak.

scheiding voor onderdelen2
test8

Aftermovie

Wauw, wat was het weer een geweldige editie! Via deze aftermovie kun je nog een keer genieten van de bruisende jublieum editie in Evenementenhal Gorinchem. Kijk je mee?

test11

Foto selectie

Dit bijzondere jubileum is voorbij gevlogen! Gelukkig hebben we meer dan genoeg foto’s om alle mooie herinneringen weer op te halen. Bekijk hier een selectie van foto’s van de afgelopen editie.

test3

Interviews

Ben je benieuwd hoe exposanten de beurs hebben ervaren? In deze interviews vertellen zes exposanten over hun bedrijf, huidige ontwikkelingen en delen ze hun beurservaringen.

scheiding voor onderdelen
programmapagina dpa

Dutch pastry team

Natuurlijk was ook het Dutch Pastry Team weer aanwezig. Zij gaven niet alleen demonstraties, ook wedstrijden voor de Dutch Pasty Award en Beste Bonbon van Nederland werden gehouden!

test7

IJS-VAKWEDSTRIJDEN

Maar liefst vier vakwedstrijden werden live op het podium gestreden. De top drie van zowel de Gouden IJscreatie en de Gouden Spatel zijn genomineerd voor IJssalon van het jaar.

scheiding voor onderdelen3

Ben je er volgende editie weer bij?

Zet Bakkersvak & IJs-Vak 2025 alvast in je agenda op 9, 10 & 11 maart.

Scroll naar top