Webinar COMCAM

Hoe om te gaan met sterk fluctuerende energieprijzen

Een vraag waar zo’n beetje elke ondernemer, en dus ook bakker, graag een antwoord op heeft. De energierekeningen blijven torenhoog. We vonden het hoog tijd om de handen ineen te slaan met COMCAM (stand F116), expert op het gebied van energie portfolio management. COMCAM is tijdens Bakkersvak aanwezig met een stand en verzorgt meerdere lezingen. Maar ook voorafgaand aan de beurs staat het bedrijf al klaar voor al je vragen. In samenwerking met Bakkersvak organiseert COMCAM op 8 februari het gratis webinar ‘Hoe om te gaan met sterk fluctuerende energieprijzen’. 

In dit webinar krijg je:

  • Handvatten aangereikt hoe om te gaan met sterk fluctuerende energieprijzen
  • Praktijkvoorbeelden van COMCAM over verduurzamingsmogelijkheden
  • Uitleg van de Energy Portfolio Management aanpak van COMCAM door Nadia Poortvliet, head of Portfolio Management en Philipp Keller, CEO

En uiteraard is er voldoende ruimte voor vragen vooraf en tijdens het webinar.

bakkerij koppejan 3

Nadia Poortvliet

Head of Portfolio Management
COMCAM

Philipp Keller

CEO
COMCAM

Schrijf je hieronder gratis in voor het webinar op woensdag 8 februari van 15:00 tot 16:00 uur. 

Schuif aan in het kennistheater

Op zondag 5, maandag 6 en dinsdag 7 maart verzorgt COMCAM om 13:00 uur een inhoudelijke sessie in het kennistheater. Welke vraag wil jij beantwoord hebben? 

DIT WEBINAR WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

Stand F116

ER IS ZOVEEL TE ZIEN

Naast het webinar van COMCAM zijn er nog veel meer dingen te ontdekken op Bakkersvak & IJs-Vak. Benieuwd waar jij nog meer ambachtelijke inspiratie op kunt doen?

Scroll naar top