IRCA Group breidt uit in Nederland: meer keuze, flexibiliteit en ondersteuning voor bakkers

irca group

IRCA Group breidt uit in Nederland: meer keuze, flexibiliteit en ondersteuning voor bakkers

Voor IRCA Group, het moederbedrijf van Dobla, is deze editie van Bakkersvak extra bijzonder. Niet alleen viert Dobla dit jaar haar 75 jarige jubileum, het bedrijf heeft nog meer nieuws: IRCA Group breidt haar activiteiten in Nederland flink uit.

Dat betekent meer keuze, flexibele levering en een nog betere service voor bakkers, patissiers, chocolatiers en ijsbereiders.

Uitbreiding flexibel geleverd assortiment

Nieuw is de chocoladelijn Reno X, evenals een ruimer assortiment Irca-vullingen en extra fruitoplossingen van Cesarin. Daarnaast worden de premium fruitpurees van Ravifruit en de exclusieve chocolade van Domori voor het eerst in Nederland geïntroduceerd. Net als de Dobla producten, levert IRCA de nieuwe Irca en Cesarin producten snel en flexibel uit via haar eigen warehouse.

Ondersteuning bij specifieke ingrediëntoplossingen

Maar niet alleen het assortiment wordt uitgebreid, Om klanten beter te ondersteunen, heeft IRCA Group het Nederlandse team uitgebreid van één naar drie vertegenwoordigers. Dit stelt het bedrijf in staat om klanten gerichter te adviseren en hen te helpen bij producttoepassingen en innovatie.

Kristof Bastiaens, Head of Sales IRCA Group BeNeLux Nordics Baltics, licht toe:
“De markt vraagt steeds meer om specifieke oplossingen. Naast een breed assortiment en kwaliteit willen we in Nederland vooral investeren in leverbetrouwbaarheid en persoonlijke ondersteuning.”

Irca nodigt je van harte uit om op Bakkersvak langs te komen op stand B08 om te proeven en te ontdekken hoe je met het vernieuwde en uitgebreide productassortiment je creaties naar een nóg hoger niveau tilt. 

Het ambacht blijven proeven, beleven en versterken

Ook in 2026 het ambacht proeven, beleven én versterken?

Dat kan op 1 en 2 maart tijdens De Dag van het Ambacht! Een kleinschalig en smaakvol evenement voor bakkers, patissiers, chocolatiers en ijsbereiders, waarbij proeven centraal staat.

Ontmoet collega’s, bezoek de vakwedstrijden, doe nieuwe ideeën op en laat je zintuigen prikkelen.