Dobla viert 75e verjaardag: ontdek de innovaties van 75 jaar Pastry Evolution & Chocolate Excitement

Dobla Bakkersvak en IJs-Vak

Dobla viert 75e verjaardag: ontdek de innovaties van 75 jaar Pastry Evolution & Chocolate Excitement

Dobla, de Nederlandse marktleider en global speler als het gaat om chocoladedecoraties, bestaat dit jaar 75 jaar. De officiële verjaardag is in oktober, maar het bedrijf viert dit speciale jubileum het hele jaar door. Onder andere op Bakkersvak en IJs-Vak op 9, 10 en 11 maart 2025 in Evenementenhal Gorinchem. 

Dobla toont op Bakkersvak en IJs-Vak haar nieuwste collectie met onder andere decoraties gebaseerd op twee innovatieve technieken die het bedrijf recentelijk ontwikkelde. Dobla slaagde er daarbij in ambachtelijke technieken te integreren en op te schalen in hun proces van handgemaakte decoraties.

Layered signature techniek

Met de nieuwe Layer Signature techniek is Dobla in staat verfijning en diepte toe te voegen aan haar chocoladedecoraties. Dankzij het gelaagde ontwerp worden gedetailleerde vormen en reliëfs gecreëerd die elke creatie een unieke uitstraling geven. Door kunstzinnigheid te combineren met structurele stevigheid, biedt elke decoratie zowel functionaliteit als visuele aantrekkingskracht. Zo voeg je met Dobla eenvoudig elegantie en detail toe aan jouw recepten.

Lace signature techniek

De innovatieve Lace Signature techniek is een tijdloze, ambachtelijke decoratietechniek die bekend staat om zijn verfijnde en gedetailleerde ontwerpen. Bij Dobla hebben ze de kunst van het produceren van delicate kantdecoraties op grote schaal verfijnd, waarmee ze elegantie, finesse en een unieke ontwerpuitstraling bieden. Door visuele schoonheid te combineren met functionaliteit, weerspiegelt elk stuk uitzonderlijk vakmanschap en geeft het moeiteloos een kenmerkende uitstraling aan elke creatie.

Kom langs bij Dobla op standnummer B08 en ontdek de innovaties van 75 jaar Pastry Evolution & Chocolate Excitement. 

Het ambacht blijven proeven, beleven en versterken

Ook in 2026 het ambacht proeven, beleven én versterken?

Dat kan op 1 en 2 maart tijdens De Dag van het Ambacht! Een kleinschalig en smaakvol evenement voor bakkers, patissiers, chocolatiers en ijsbereiders, waarbij proeven centraal staat.

Ontmoet collega’s, bezoek de vakwedstrijden, doe nieuwe ideeën op en laat je zintuigen prikkelen.