Succesvolle beurseditie voor Henk Koenen Chocolate Technology

henk koenen chocolate technology

Succesvolle beurseditie voor Henk Koenen Chocolate Technology

Voor Henk Koenen Chocolate Technology was Bakkersvak & IJs-Vak 2025 een warm weerzien met de branche. We spraken de bekende leverancier van chocolademachines en -vormen waar hij vertelde over een geslaagde editie vol ontmoetingen, inspiratie en succesvolle verkopen. “Het is fijn om weer terug te zijn.” vertelde Wiet Koenen. “Iedereen vindt het leuk om elkaar weer te zien. Er wordt volop bijgepraat, de sfeer is goed en de beurs is druk bezocht.”

Henk koenen chocolate technology bakkersvak & ijs-vak
Henk koenen chocolate technology bakkersvak & ijs-vak

Succes op de stand

Op de stand van Henk Koenen viel er voor chocolatiers, patissiers en andere vakmensen genoeg te ontdekken. “Eigenlijk is alles wat op de stand stond verkocht,” aldus Koenen. “We hebben ook een aantal nieuwe dingen laten zien en dat wordt goed ontvangen.”

Brede belangstelling vanuit de branche

De stand trok een gevarieerd publiek: van ambachtelijke chocolatiers en kleine banketbakkers tot semi-industriële bakkerijen, hotels en ijssalons. Volgens Koenen is de behoefte aan innovatie en inspiratie duidelijk aanwezig: “Mensen willen nieuwe dingen zien, geïnspireerd worden. Erachter komen wat ze kunnen doen om zich te onderscheiden. Maar ook zeker gezelligheid, ze willen elkaar weer even zien en bijpraten. Noviteiten en bijpraten; daarvoor komen bezoekers naar Bakkersvak & IJs-Vak.”

50 jaar vakmanschap in chocolade

Henk Koenen Chocolate Technology is al ruim vijftig jaar actief in de wereld van chocolade, met een scherp oog voor kwaliteit en innovatie. Als exclusief importeur van SELMI en IMPLAST biedt het bedrijf een compleet assortiment aan chocolademachines, vormen en accessoires voor chocolaterieën, patisserieën, banketbakkerijen, ijssalons en horecabedrijven.

Bekijk hier het volledige interview met Wiet Koenen:

Het ambacht blijven proeven, beleven en versterken

Ook in 2026 het ambacht proeven, beleven én versterken?

Dat kan op 1 en 2 maart tijdens De Dag van het Ambacht! Een kleinschalig en smaakvol evenement voor bakkers, patissiers, chocolatiers en ijsbereiders, waarbij proeven centraal staat.

Ontmoet collega’s, bezoek de vakwedstrijden, doe nieuwe ideeën op en laat je zintuigen prikkelen.