tunnelofen entladung s

Bakeware, ovens, machines en rvs maatwerk van EverBake Group

Op 11 maart 2024 vond de Dag van het Ambacht plaats tijdens de vakbeurzen Bakkersvak en IJs-Vak in Gorinchem. Dit jaarlijkse evenement is een hoogtepunt voor de bakkerijbranche, waar vakmanschap, innovatie en samenwerking centraal staan. Dit jaar was EverBake Group de trotse sponsor van deze speciale dag, waarmee zij hun toewijding aan de ambachtelijke bakkerijen en de gehele sector onderstreepten.

EverBake Group: innovatie en kwaliteit voor elke bakkerij

EverBake Group heeft een reputatie opgebouwd als betrouwbare leverancier en producent voor bakkerijen wereldwijd. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten, waaronder bakeware, roestvrijstalen werkbanken en spoeltafels, de bekende CREARE frituurlijnen en ZELA invetmachines. Daarnaast is EverBake erkend importeur van HEUFT ovens en iceCool koel- en vriesoplossingen.

Het succes van EverBake Group is geworteld in hun klantgerichte aanpak. Door te denken vanuit het eindproduct en samen te werken met hun (praktijk)adviseurs en engineeringsteam, vinden zij altijd de beste oplossingen voor hun klanten. Deze filosofie van maatwerk en betrokkenheid zorgt ervoor dat ontwerp, bouw en onderhoud van hun producten vlekkeloos verlopen.

Breed assortiment voor elke behoefte

De producten van EverBake Group zijn ontworpen met oog voor detail en de hoogste kwaliteitsnormen. Hun assortiment omvat:

  • Bakeware & coatings: hoogwaardige bakvormen en coatings die zorgen voor perfecte bakresultaten.
  • Spray oplossingen: innovatieve ZELA invetmachines die efficiëntie en consistentie in het bakproces verhogen.
  • Ovens: als importeur van HEUFT ovens biedt EverBake geavanceerde bakoplossingen voor zowel ambachtelijke als industriële bakkerijen.
  • Koeling en vriezen: met iceCool remrijskasten en koel- en vriescellen blijft de kwaliteit van bakproducten optimaal behouden.
  • Machines: de CREARE frituurlijnen van EverBake zijn een begrip in de branche en staan garant voor perfecte frituurresultaten.

Op de Dag van het Ambacht gaven ze bezoekers een unieke kans om te ontdekken hoe ze met passie voor het vak en expertise in bakkerijtechnologieën bakkers wereldwijd ondersteunden. Hun aanwezigheid was niet alleen een blijk van trots voor wat ze bereikt hadden, maar ook een uitnodiging voor anderen om deel uit te maken van hun reis naar succes in de bakkerijbranche.

Samen vooruit

EverBake Group blijft investeren in de toekomst van de bakkerijbranche door voortdurend nieuwe oplossingen te ontwikkelen en bestaande producten te verbeteren. Hun betrokkenheid bij evenementen zoals de Dag van het Ambacht onderstreept hun rol als pionier en partner in de sector.

Met een sterke focus op kwaliteit, innovatie en klantgerichtheid blijft EverBake Group de bakkerijbranche ondersteunen en versterken. Of het nu gaat om een kleine ambachtelijke bakkerij of een grote industriële productie, EverBake heeft de juiste oplossing in huis.

Voor meer informatie over de producten en diensten van EverBake Group, neem een kijkje op hun website. Samen bouwen we aan de toekomst van het bakkerijambacht!

tunnelofen entladung s

Bezoeken?

Ben je geïnteresseerd om dé beurs voor ambachtelijk vakmanschap te bezoeken? Klik hieronder om je gratis te registreren voor Bakkersvak & IJsvak op 5, 6 & 7 maart 2023. 

DEEL DIT BERICHT

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top