ijswinkel

Gelato Solutions/IJswinkel.nl: trotse leverancier van het Italiaanse Disaronno Ingredients

Op de Dag van het Ambacht was Gelato Solutions/IJswinkel.nl aanwezig met een smaakvolle proeftafel, waar bezoekers konden genieten van het ambachtelijk ijs van Gelato Solutions. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 2008, is Gelato Solutions een pionier in de wereld van ijs. Oprichter Paul Zirkzee leerde de kunst van het ijs maken van de ijsmeesters van Prodotti Stella tijdens zijn tijd als triatleet in Italië.

Terug in Nederland zette Paul zich in om de exclusieve verkooprechten van Prodotti Stella voor de Benelux te bemachtigen. Met passie en toewijding groeide Gelato Solutions snel, vanuit een bescheiden begin in Sassenheim tot een gewaardeerde leverancier van topkwaliteit ijs en ingrediënten.

Naast de hoogwaardige producten van Prodotti Stella en het bevroren fruit van Andros Chef, is Gelato Solutions ook de trotse exclusieve distributeur van Italiaanse ICAM chocolade. Deze chocolade, minder bekend dan Callebaut maar van vergelijkbare of zelfs betere kwaliteit, heeft al vele ijsbereiders, patissiers en chocolatiers weten te bekoren.

Partner van het Dutch Pastry Team 
Gelato Solutions/IJswinkel.nl is niet alleen een leverancier, maar ook een actieve partner van het Dutch Pastry Team, samen met Andros Chef. Dit team van professionele patissiers verheft het ambacht van patisserie tot kunst en organiseert jaarlijks prestigieuze vakwedstrijden en evenementen. Ook dit jaar werden wedstrijden als de Dutch Pastry Award en Beste BonBon van Nederland gehouden in Evenementenhal Gorinchem. Dankzij sponsoren zoals Gelato Solutions en Andros Chef kan het Dutch Pastry Team haar missie voortzetten en de ambachtelijke kunst van patisserie blijven bevorderen.

Gelato Solutions/IJswinkel.nl op Bakkersvak en IJs-Vak 2025
Ook in 2025 kan je als bezoeker Gelato Solutions/IJswinkel.nl bezoeken op stand C38. IJssalons, ijsmakers, patissiers en chocolatiers kunnen er terecht voor een uitgebreid assortiment. Van basismixen, melk, room, suikers tot de lekkerste chocolades, diepvriesfruit en smaakpasta’s en variegati. En natuurlijk ook voor ijshoorntjes, producten van Silikomart Professional en een uitgebreid assortiment aan schoonmaakartikelen. Beleef het op 9, 10 en 11 maart 2025 in Evenementenhal Gorinchem. 

ijswinkel

Bezoeken?

Ben je geïnteresseerd om dé beurs voor ambachtelijk vakmanschap te bezoeken? Klik hieronder om je gratis te registreren voor Bakkersvak & IJsvak op 5, 6 & 7 maart 2023. 

DEEL DIT BERICHT

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top