bv insta wall (42)

Interview met Bakeplus tijdens Bakkersvak & IJs-Vak 2023

De totaal leverancier voor bakkerij- en ijsbenodigdheden Bakeplus was wederom op Bakkersvak & IJs-Vak te vinden. Zowel voor de bakkerij- als ijssector stonden zij klaar om alle vragen te beantwoorden, en iedere bezoeker te inspireren. Wij spraken met Maurice Burger, Commercieel Manager bij Bakeplus.

Bakeplus is al sinds 1934 een onmisbare partij in de bakkerijwereld. Ze zorgen al tientallen jaren voor alle ingrediënten die de bakkers- en ijswereld nodig heeft. Als grossier hebben ze een breed en diep assortiment aan ingrediënten, merkartikelen, private label, hardware en import artikelen. Een van de belangrijkste punten binnen het bedrijf is dat ze het belangrijk vinden om de zorgen van de klant weg te nemen. Dit doen ze door iedere klant via een persoonlijke benadering te informeren en hun dienstverlening aan te passen aan wat de klant wil. Zo krijgt iedereen de service op maat die ze nodig hebben.

Ook op Bakkersvak & IJs-Vak zorgden ze voor deze service. “Wat wij altijd kunnen zijn is een luisterend oor.”, vertelt Burger, “Maar wij kunnen ook de bruggenbouwer zijn om te kijken wat je voor je klanten kunt doen.” Ook vertelt Burger hoe ze binnen het bedrijf en met hun klanten samen kijken naar waar per bedrijf mogelijke oplossingen liggen voor de klant. Zo zorgt Bakeplus voor een goede samenwerking met elk van zijn klanten.

Op de beursvloer had Bakeplus een aanbod voor zowel voor de ijsbranche als voor de bakkerijbranche. De ene kant van hun stand was ingericht met een mooie, grote ijsvitrine, waar ze de beste en nieuwste smaken tentoonstelden en lieten proeven. De andere kant bood een rustplek aan voor de bakkers, waar ze samen nieuwe producten konden discussiëren. Zo was hun stand een bron van inspiratie voor iedere bezoeker.

Graag bedanken we Bakeplus en Maurice Burger voor hun tijd en deelname aan Bakkersvak & IJs-Vak 2023.

Bekijk hieronder het interview met Maurice Burger.

Bezoeken?

Ben je geïnteresseerd om dé beurs voor ambachtelijk vakmanschap te bezoeken? Klik hieronder om je gratis te registreren voor Bakkersvak & IJsvak op 5, 6 & 7 maart 2023. 

DEEL DIT BERICHT

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top