Interview met Top Bakkers tijdens Bakkersvak & IJs-Vak 2023

Tijdens de 10e editie van Bakkersvak & IJs-Vak was ook Top Bakkers terug te vinden op de beursvloer. Met een landelijk netwerk van 65 regionale bakkerijen leveren zij ambachtelijk brood door heel Nederland. Op Bakkersvak & IJs-Vak vertelden zij over hun speciale werkwijze en concept, Bakkers voor Bakkers. Wij spraken met Armand Verkaart, Senior Accountmanager bij Top Bakkers, over dit concept en zijn ervaringen op de beursvloer.

“Iedereen komt weer langs, iedereen wilt weten wat je te bieden hebt.”, vertelt Verkaart wanneer gevraagd hoe hij Bakkersvak & IJs-Vak heeft ervaren, “Het zijn mooie gesprekken, het zijn leuke gesprekken, het is weer gezellig. Wil je de bakkerijen bereiken, dan is Bakkersvak de beurs voor bakkend Nederland!”

Ook vertelt hij over de interesse die door bezoekers getoond wordt in Bakkers voor Bakkers. Bij dit speciale concept focust een bakker zich op waar hij goed in is, in plaats van alles een beetje proberen te doen. Bakkers voor Bakkers moedigt bakkerijen aan om de samenwerking met elkaar op te zoeken.

“Wij geven de bakkers de gelegenheid om hun specialiteit te verkopen aan de andere bakkers. Bak en doe waar je goed in bent, specialiseer je daar in, en maak het ook voor je collega’s.” legt Verkaart uit. Op deze manier ondersteunt Top Bakkers de bakkerijsector, en ondersteunen de bakkerijen binnen deze sector elkaar ook. Dit heeft ook voordelen met betrekking tot de huidige energie en grondstofprijzen. Door zich op een, of een aantal, producten te focussen, kunnen ook de kosten hierop gefocust worden.

Top Bakkers werkt veel samen met supermarkten van onder andere Spar Holding, Van Tol Retail en Sligro Food Group. Zij zijn bij deze partners vaak de grootste aanbieder van ambachtelijk gebakken brood en banket.

Bedankt Top Bakkers en Armand Verkaart voor deze uitleg en jullie deelname aan Bakkersvak & IJs-Vak 2023.

Bekijk hieronder het volledige interview met Armand Verkaart.

Bezoeken?

Ben je geïnteresseerd om dé beurs voor ambachtelijk vakmanschap te bezoeken? Klik hieronder om je gratis te registreren voor Bakkersvak & IJsvak op 5, 6 & 7 maart 2023. 

DEEL DIT BERICHT

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top