marti orbak software

Laat je ambacht zien; jouw bakkerij software regelt de rest

Op de Dag van het Ambacht was Marti Orbak Software aanwezig, een fusie tussen Orbak Automatisering en Marti IT die in 2010 tot stand kwam. Met ruim twintig jaar aan specialisatie en ervaring bundelden zij hun krachten onder één dak.

Marti Orbak Software: kennis en ervaring onder één dak
Marti Orbak Software is in 2010 ontstaan uit de fusie tussen Orbak Automatisering en Marti IT. Deze fusie bracht twee specialisten en meer dan twintig jaar aan kennis en ervaring samen onder één dak. Dankzij de nauwe samenwerking met gebruikers en bakkerijorganisaties zoals Beko Advies, Topbakkers en verschillende leveranciers, blijft de software van Marti Orbak continu up-to-date met de laatste ontwikkelingen in de markt. Dit resulteert in een uitgebreid en compleet aanbod van softwaremodules, ontwikkeld en ondersteund door ervaren medewerkers uit het vak.

Waarom bakkers kiezen voor Marti Orbak Software
Marti Orbak Software biedt bakkers de tools om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren. Automatiseren is investeren in tijdbesparing en rendementsverbetering, en het Marti Orbak Team werkt nauw samen met bakkers om de juiste automatiseringsoplossingen te vinden voor hun specifieke behoeften. De software is ontworpen om gebruiksvriendelijk en praktisch te zijn, zodat bakkers meer tijd kunnen besteden aan hun ambacht.

Een van de sterke punten van Marti Orbak is hun eigen team van developers. Door korte communicatielijnen en een flexibele aanpak kunnen zij snel inspelen op veranderingen in de markt en nieuwe ontwikkelingen implementeren. Het doel van deze developers is om software te creëren die de dagelijkse werkzaamheden in de bakkerij vergemakkelijkt en optimaliseert.

Als Marti Orbak Software zijn zij enkel actief binnen de bakkerijbranche, en komen zij zelf uit het vak. Hierdoor spreken zij de taal van de bakkers en durven zij te zeggen dat zij dé specialist zijn in bakkerijautomatisering. Bake-it en Orbak zijn dan ook niet voor niets de meest gebruikte softwarepakketten in de bakkerij. Op de Dag van het Ambacht konden bezoekers kennismaken met de innovatieve oplossingen van Marti Orbak Software en ontdekken hoe deze software hun ambachtelijke processen kan optimaliseren en vereenvoudigen.

Voor meer informatie over hoe Marti Orbak Software jouw bakkerij kan ondersteunen, bezoek hun website of neem contact op met hun team. Samen zorgen we ervoor dat jouw ambacht centraal blijft staan, terwijl de software de rest regelt.

marti orbak software

Bezoeken?

Ben je geïnteresseerd om dé beurs voor ambachtelijk vakmanschap te bezoeken? Klik hieronder om je gratis te registreren voor Bakkersvak & IJsvak op 5, 6 & 7 maart 2023. 

DEEL DIT BERICHT

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top