Scoop IJsbereiding

Scoop IJsbereiding: van de ijsbereider, voor de ijsbereider

In maart 2024 stond Scoop IJsbereiding in de schijnwerpers tijdens de Dag van het Ambacht in de Evenementenhal Gorinchem. Bezoekers werden uitgenodigd om aan te schuiven bij de proeftafel en te genieten van de unieke smaken.

Heb je ooit gedacht aan koude bereiding?
Bij Scoop IJsbereiding helpen ze je om je recepten te optimaliseren en aan te passen. Met veranderende consumentenvoorkeuren en fluctuerende grondstof- en energieprijzen, streven ze naar minder vet en/of zoet ijs zonder in te boeten op smaak. Ontdek de mogelijkheden om jouw rendement te verbeteren zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Wil je een ijssalon of ijskeuken opstarten of heb je een ijssalon?
Scoop IJsbereiding zijn als collega jouw ideale sparring-partner. In de ijssalon van Scoop IJsbereiding gunnen ze je een kijkje achter de schermen. Als adviseur van de vestigingsplaats, inrichting en apparatuur tot ijsreceptuur. Ze zijn daarnaast leverancier van grondstoffen, ijsbekers en toebehoren. Met meer dan 35 jaar ervaring in handel en eigen ijssalon bieden ze je een objectieve en heldere visie in de ijsbranche.

Wil je meer informatie?
Stuur een mail naar info@scoopijsbereiding.nl of neem contact op via 06 29 05 10 58.

Scoop IJsbereiding

Bezoeken?

Ben je geïnteresseerd om dé beurs voor ambachtelijk vakmanschap te bezoeken? Klik hieronder om je gratis te registreren voor Bakkersvak & IJsvak op 5, 6 & 7 maart 2023. 

DEEL DIT BERICHT

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top