Nederlandse kampioenschappen BakkersVakWedstrijden

logo bakkersvakwedstrijden

16 september 2022 – BakkersVakWedstrijden

BakkersVakWedstrijden organiseert al jarenlang in november een wedstrijd voor ambachtelijke brood- en banketbakkers. Met trots kondigt het bestuur van de Stichting BakkersVakWedstrijden aan dat dit jaar, voor het eerst in de historie, de Nederlandse kampioenschappen Koekbakken, Banketbakken en Broodbakken georganiseerd worden op 8 en 9 november 2022.

Abe Lenstra Stadion

De Nederlandse kampioenschappen BakkersVakWedstrijden worden gehouden in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen. Deelnemers leveren hun producten daar in op dinsdag 8 november tussen 12.00 en 17.00 uur. De inzendingen worden dinsdagavond beoordeeld door een onafhankelijke vakjury onder leiding van de Permanente Wedstrijd Commissie (PWC) die bestaat uit: Martin Baks, Nico Bloem en Wietse Schiere. Woensdag 9 november is er vanaf 16:00 uur en na afloop van de prijsuitreiking volop gelegenheid om de inzendingen te bekijken.

Wedstrijdboekje

bakkersvakwedstrijden 1.0

Het wedstrijdboekje met daarin het programma en de wedstrijdvoorwaarden is te bekijken en te downloaden op www.bakkersvakwedstrijden.nl. In tegenstelling tot voorgaande jaren wordt het boekje niet gedrukt en niet naar oud-deelnemers gestuurd. Zij ontvangen een nieuwsbrief per mail met daarin alle relevante informatie.

Prijsuitreiking

Op woensdag 9 november om 17.00 uur wordt door de PWC en Hanno Spanninga in het Fean Plaza van het Abe Lenstra Stadion, bekend gemaakt wie zich Nederlands kampioen Broodbakken, Nederlands kampioen Banketbakken, Nederlands kampioen Koekbakken 2022 mag noemen en wie het Talent van het jaar 2022 is.

bakkersvakwedstrijden

Daarnaast worden er namens de sponsors maar liefst 21 trofeeën toegekend aan deelnemers die producten ingeleverd hebben voor diverse klassen en zijn er bekers voor degenen die een 2e of 3e plaats hebben veroverd.

Meer informatie, het wedstrijdboekje en de inschrijflink zijn te vinden op de website van BakkersVakWedstrijden

Bezoeken?

Ben je geïnteresseerd om dé beurs voor ambachtelijk vakmanschap te bezoeken? Klik hieronder om je gratis te registreren voor Bakkersvak & IJsvak op 5, 6 & 7 maart 2023. 

DEEL DIT BERICHT

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top