Nodig je relaties uit

Uitnodigingsservice

Je beursdeelname is inclusief het kosteloos uitnodigen van je relaties via de Uitnodigingsservice. De (gratis) uitnodigingsservice is in het leven geroepen om het je makkelijker te maken en is een belangrijke marketingtool waarmee je kwalitatieve bezoekers naar de beurs trekt die direct bijdragen aan je business. Deelname aan deze service is gemakkelijk. Je uploadt je relatielijst in onze beveiligde omgeving en dan zorgen wij voor een professionele en persoonlijke uitnodiging met jouw bedrijfsnaam erop. 

Helaas kun je niet meer deelnemen aan de uitnodigingsservice. De deadline voor het aanleveren was maandag 2 januari. Neem bij vragen gerust contact op met Exhibitor Activation.

Voordelen

Gratis uitnodiging met bedrijfsnaam

65% van de bezoekers komt binnen via de Uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd, opmaak- en drukwerk kosten die je normaal kwijt zou zijn voor uitnodigingen, bespaar je! Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. In de alle uitnodigingen vermelden we je bedrijfsnaam.

Compleet ontzorgt en AVG-proof

We maken het je graag zo makkelijk mogelijk. Daarom hebben we een beveiligde omgeving voor je ontwikkeld waar je met één klik op de knop jouw relatielijsten in kunt uploaden. Zo makkelijk was het uitnodigen van relaties nog nooit! Zo houd je tijd over en kun je jouw beursdeelname optimaal voorbereiden.

Bezoekerskwaliteit

Je wilt rendement halen uit jouw deelname. De bezoekerskwaliteit speelt een grote rol bij het behalen van die doelstelling. Met het aanleveren van een kwalitatief adressenbestand heb je veel invloed op wie je ontmoet.

Gegarandeerd bezoek

Omdat je tientallen tot honderden uitnodigingen verstuurt vanuit jouw naam, hebben veel ondernemers kennisgenomen van jouw bedrijf. Je hebt de kans dat je deze bedrijven ontmoet op de beurs, aanzienlijk verhoogd.​

privacy

Allereerst willen we je inzicht geven in de manier waarop wij omgaan met de persoonsgegevens die je ons doet toekomen in de relatie lijsten voor de uitnodigingsservice. Easyfairs hecht veel waarde aan jouw privacy en die van jouw relaties. Uiteraard hebben we onze verwerkingsovereenkomst en onze procedures prima op orde. Het is dus volkomen veilig om jouw relatielijsten door ons te laten verwerken. De gegevens worden enkel gebruikt voor het uitnodigen van relaties uit jouw naam.
  • Deze gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan voor doeleinden die in relatie staan tot de uitnodigingsservice.
  • Je uploadt je relatielijsten in de beveiligde omgeving van My Easyfairs.
  • Je relatielijsten worden ontdubbeld. De organisatie die dit verzorgt is AVG-proof.
  • Je gegevens worden enkel verstrekt aan de mailing handler die de gegevens gebruikt voor het versturen van de uitnodigingen. Zij behouden de gegevens hierna niet.
  • De gegevens worden na afloop van de vakbeurs vernietigd. Je relaties worden enkel opgenomen in ons database als zij zelf toestemming geven voor gebruik van hun gegevens.

Veilig en AVG-proof

Omdat wij je voor deelname aan onze Uitnodigingsservice vragen om je relatielijsten aan te leveren geven we je graag inzicht in de manier waarop wij omgaan met de persoonsgegevens die je ons stuurt in deze relatielijsten.

Relatiebeheer

Easyfairs hecht veel waarde aan jouw privacy en die van je relaties. Data van potentiële bezoekers is onmisbaar voor het succes van Bakkersvak & IJs-Vak en daarnaast is het een van de meest waardevolle bezittingen van jou als exposant. Daarom gaan we hier concreet mee om en volledig conform de AVG-wetgeving

Samenwerking

In deze uitnodigingensamenwerking verleen je ons toestemming om eenmalig een fysieke uitnodiging naar het postadres van jouw relatie te sturen. Uiteraard hebben wij onze verwerkingsovereenkomst en onze procedures op orde en deze voldoen aan de AVG-wetgeving. 

Voor je op een rij

Jouw bedrijf

De gegevens worden enkel gebruikt voor het uitnodigen van je relaties uit jouw naam.

Geen andere doeleinden

Deze gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan voor doeleinden die in relatie staan tot de uitnodigingsservice.

Beveiligde omgeving

Je uploadt je relatielijsten in de beveiligde omgeving van My Easyfairs Uitnodigingsservice.

Ontdubbeld

Je relatielijsten worden ontdubbeld. De organisatie die dit verzorgt is AVG proof.

Eenmalig gebruik

Je gegevens worden enkel verstrekt aan de mailing handler die de gegevens gebruikt voor het versturen van de uitnodigingen. 

Vernietigd direct na afloop

Je relaties worden enkel opgenomen in onze database als zij zelf toestemming geven voor gebruik van hun gegevens.
website formaat linda van der windt

Linda van der Windt

Stuur mij een e-mail
+31 (0) 523 289 818

Vragen over de uitnodigingsservice?

Neem gerust contact met ons op! 

Scroll naar top