Veganplein

vegan ontwikkelingen in de bakkerijsector

Een vakbeurs voor ambachtelijke bakkers en ijsbereiders is niet compleet zonder aandacht voor vegan producten. Steeds meer bedrijven produceren vegan producten en kijken hoe zij zelf impact kunnen maken of duurzaamheid kunnen waarborgen. Maar waar begin je als bakker, patissier, chocolatier of ijsbereider, wanneer producten als room, eieren en boter vaak een hoofdrol spelen in je bereiding? Antwoord op die vraag, vind je op het Veganplein! Krijg praktische handvatten om zelf aan de slag te gaan en proef wat plantaardige producten jou te bieden hebben. 

bv vegan plein

Thema ‘Groen ondernemen’ op Veganplein

‘Groen ondernemen’ is hét thema op het Veganplein. Hoe maak je als ondernemer duurzame keuzes wanneer het gaat om ingrediënten? En hoe word je een ‘veganfriendly’ bakkerij? Op het Veganplein word je geprikkeld door vegan producten, zoals die van Bakels, Callebaut en Bridor

Het Veganplein heeft een centrale plek op de beursvloer, waar je door partners van Bakkersvak uitgenodigd wordt om ontwikkelingen op vegan gebied te bespreken én natuurlijk nieuwe vegan producten te proeven.

Deelnemers Veganplein

Meer weten over de deelnemers? Zweef met je muis boven het logo. 

Als groep van internationale bedrijven produceert en distribueert Bakels een groot assortiment innovatieve ingrediënten en producten voor branches als brood, gebak, cake en zoetwaren.
Meer over Bakels
Barry Callebaut is wereldleider als fabrikant van hoogwaardige chocolade- en cacaoproducten.
French manufacturer of frozen high quality Viennese pastries, breads and macarons for the food service and retail sector.
Meer over Bridor

Deelnemen aan het veganplein?

Dat kan! Heb jij interessante producten, ideeën of andere plantaardige oplossingen die je graag aan een groot publiek presenteert? Neem dan contact op met Linda. Zij vertelt je alles over de mogelijkheden op het Veganplein. 

ER IS ZOVEEL TE ZIEN

Naast het Veganplein zijn er nog veel meer dingen te ontdekken op Bakkersvak & IJs-Vak. Benieuwd waar jij nog meer ambachtelijke inspiratie op kunt doen?

Scroll naar top