Programma

Vooruitstrevende thema's

Op Bakkersvak vind je een kennisprogramma dat vooruitstrevend is, maar vooral ook praktische handvatten biedt om de komende jaren van jouw vak succesvol tegemoet te gaan. Volledig afgestemd op de wensen van de bezoekers, is het programma met actuele thema’s opgezet in samenwerking met onze partners.

Demonstratie van Carlo Midiri namens Callebaut op bakkerijbeurs

Het praktijklokaal

Het Praktijklokaal

Het Praktijklokaal biedt tips en handvaten voor iedereen op het gebied van duurzaamheid, gezonde voeding en winkelbeleving. We laten zien dat het helemaal niet lastig hoeft te zijn om hier in het bedrijf mee aan de slag te gaan.
Bekijk het programma

HET Belevenisplein

Het belevenisplein

Het Belevenisplein is dé plek om de helden van het vak aan het werk te zien. In samenwerking met het Bakery Institute, Het Boulangerie Team en het Nederlands Patisserie Team verzorgen enkele van de beste bakkers en patissiers uit Nederland doorlopend gave demonstraties. ​
Bekijk het programma

Klaar voor morgen?

KLAAR VOOR MORGEN?

Onder de noemer 'Klaar voor de toekomst? Speel je kaart!' laten Bakery Nexus, Foodbase en Rabobank je kiezen uit stellingen die op kwartetkaarten staan.
Lees verder

ijs-vak

IJS-VAK

Drie dagen vol ijskoude inspiratie; IJs-Vak is er voor iedere ijsprofessional. De Gouden IJsspatel, de Gouden Ijscreatie, Meesterijsbereiders, live ijs draaien... Drie dagen lang staat IJs-Vak bol van coole activiteiten.​
Bekijk het programma
Scroll naar top