Programma

Vooruitstrevende thema's

Op Bakkersvak vind je een kennisprogramma dat vooruitstrevend is, maar vooral ook praktische handvaten biedt om de komende jaren van jouw vak tegemoet te gaan. Volledig afgestemd op de wensen van de bezoekers, wordt het programma met actuele thema’s opgezet in samenwerking met onze partners.

Momenteel zijn de voorbereidingen voor het programma van 2020 in volle gang. Houd de website in de gaten voor de laatste updates. 

Demonstratie van Carlo Midiri namens Callebaut op bakkerijbeurs

Ben jij een ervaren spreker in de branche? Weet jij alles van de laatste trends en ontwikkelingen of ben jij een expert in het geven van demonstraties?
Neem dan contact op met Patrick Huijs. Dan bespreken we graag de mogelijkheden om een bijdrage te leveren aan ons programma.

praktijklokaal

Het Praktijklokaal

Het Praktijklokaal biedt tips en handvaten voor iedereen op het gebied van duurzaamheid, gezonde voeding en winkelbeleving. We laten zien dat het helemaal niet lastig hoeft te zijn om hier in het bedrijf mee aan de slag te gaan.

belevenisplein

Belevenisplein

Het Belevenisplein is dé plek om de helden van het vak aan het werk te zien. In samenwerking met het Bakery Institute, Het Boulangerie Team en het Nederlands Patisserie Team verzorgen enkele van de beste bakkers en patissiers uit Nederland doorlopend gave demonstraties.

ijs-vak

IJS-Vak

Drie dagen vol ijskoude inspiratie; IJs-Vak is er voor iedere ijsprofessional. De Gouden IJsspatel, de Gouden Ijscreatie, Meesterijsbereiders, live ijs draaien... Drie dagen lang staat IJs-Vak bol van coole activiteiten.

Dutch pastry awards

Waanzinnige showstukken, de lekkerste taartjes en aanstormend talent. Dat zijn de ingrediënten van de Dutch Pastry Awards - de meest prestigieuze vakwedstrijd voor patissiers.

Scroll naar top