Podcast ‘De Smaak van Vakmanschap’

Podcast ‘De Smaak van Vakmanschap’

Als je de Smaak van Vakmanschap proeft, proef je de passie en trots van de ijsbereider die deze unieke smaak heeft gemaakt.

IJsmaker Mastos neemt je in de podcast ‘De Smaak van Vakmanschap’ mee in de bijzondere wereld van het ambachtelijke ijs. Dat doet hij door zijn eigen kennis en ervaringen met je te delen, maar ook door op bezoek te gaan bij andere ijsbereiders, grondstoffenleveranciers en bijzondere gasten.

Zo heeft Mastos al afleveringen opgenomen met Meesterijsbereider Hans Kennis en zijn zoon Gijs (die ook mee doet met de Gouden Creatie 2024 op 11 maart) over het verhaal achter het familiebedrijf, hun passie voor ijsbereiding en hun streven naar ambachtelijk vakmanschap. Maar ook met bijvoorbeeld Paul Zirkzee van Gelato Solutions / IJswinkel.nl die openhartig verteld over de start in de kredietcrisis, de groei die hij doormaakte, de uitdagingen tijdens Covid en hoe hij ervoor zorgde dat zijn bedrijf bleef draaien. Of zoals met Meesterijsbereider Nils Hendrikse, die als wedstrijdleider betrokken is bij de ijswedstrijden en geen blad voor de mond neemt in de podcast.

podcast de smaak van vakmanschap

De komende tijd staan ook weer bijzondere gasten op het programma. Zo zijn de afleveringen met Joop Mulder van Laan al opgenomen als ook met Victor van Saltbommel van Huberts Food uit Meppel, die je zeker niet wil missen.

Met de podcast ‘De Smaak van Vakmanschap’ is Mastos ook aanwezig op ‘De Dag van het Ambacht’. Schuif daarom gezellig aan in deze podcast.

PROGRAMMA DE DAG VAN HET AMBACHT

Naast de podcast zijn er nog meer dingen te ontdekken op De Dag van het Ambacht. Benieuwd waar jij nog meer ambachtelijke inspiratie op kunt doen?

Scroll naar top