Waarom bezoeken?

Bakkersvak & IJs-Vak vormen samen het enige platform waar de complete bakkerij- én ijssector uit Nederland samenkomt voor inspiratie en innovatie. Naast de ambachtelijke en industriële (banket)bakkers, ijsbereiders, chocolatiers en patissiers, komen de horeca ondernemers en cateraars naar de beurs om zich te laten inspireren door het ambacht. 

Bakkersvak belevenis

Innovatie en inspiratie

Op Bakkersvak & IJs-Vak krijgen ruim 8.200 bezoekers een heus kijkje in de toekomst van hun vak waarbij wij als Easyfairs met de missie ‘Visit the future’ de industrie continu willen blijven inspireren. Op de beursvloer vind je vooruitstrevende thema’s en actuele onderwerpen die jou praktische handvaten geven om de komende jaren tegemoet te gaan. Samen met de exposanten ontstaat er een platform waar professionals geholpen worden met uitdagingen in hun vakgebied, waar zintuigen worden geprikkeld en nieuwe ideeën worden geboren.

Beleving en vakwedstrijden

Dutch Pastry Award

Ook voor prestigieuze vakwedstrijden ben je op Bakkersvak & IJs-Vak aan het juiste adres. Zo organiseert het Dutch Pastry Team jaarlijks de Dutch Pastry Award. Deze vakwedstrijd op het hoogste patisserieniveau wordt volgend jaar alweer voor de 22ste keer georganiseerd.

IJS-VAKWEDSTRIJDEN

In samenwerking met het Ambachtelijk IJscentrum vinden er op IJs-Vak ook diverse IJs-Vakwedstrijden plaats. Met het toevoegen van ‘s-Nederlands meest toonaangevende vakwedstrijden voor ambachtelijke ijsbereiders is het plaatje compleet. 

Wedstrijden Bakkersvak
Scroll naar top