Nieuws

Veelgestelde vragen COVID-19
In de persconferentie van dinsdag 17 november j.l. heeft de overheid bekend gemaakt dat zij de tijdelijke verzwaring van de gedeeltelijke lockdown opheffen. Dat betekent dat wij vanaf donderdag 19 november weer open mogen, omdat wij een zogeheten doorstroomlocatie zijn. Ook beurzen en congressen zijn vanaf donderdag 19 november weer toegestaan.

Ambachtelijke ijsbranche en Easyfairs spreken intentie uit voor nieuwe samenwerking tijdens IJs-Vak 2021
Op 7, 8 en 9 maart 2021 staat Vakbeurs IJs-Vak op de kalender. De ambachtelijke ijsbranche heeft de intentie uitgesproken om komende editie voor het derde jaar op rij opnieuw een samenwerking aan te gaan.

Check gratis je recepten voor melk- en roomijs op ijscalculator.nl
IJscentrum neemt een voorbeeld aan grote it-bedrijven en gaat ‘open source’. Het receptuurberekeningsprogramma IJscalculator staat online en wordt kostenloos beschikbaar gesteld. “Met het motto ‘Kennis
In gesprek met...

De zachtheid en intense smaak zijn echt een feest voor de smaakpapillen
Fris Gedroogd Fruit bestaat sinds in 18 december 2013 en is opgericht door Hans Apontoweil, als hobby naast een fulltime baan. Vanwege zijn enorme passie voor

In gesprek met: DutchHomemade zet Macarons in Nederland op de kaart
Mening macaron liefhebber weet Dutchhomemade inmiddels te vinden. Het bedrijf staat bekend om haar premium macarons, vers bereid schepijs, origine chocolade, smaakvolle cupcakes en heerlijke koffie. Wij spraken met Latif Allaoui, eigenaar van DutchHomemade Macarons & Ice-Cream en PastryXL

In gesprek met Woertman Nederland en Valmar Nederland
Recent zijn we het gesprek aangegaan met Bakkersvak exposant Woertman Nederland & Valmar Nederland. Woertman Nederland is als gespecialiseerd leverancier van professionele horeca- en bakkerij
Bakkersvak Journaal

Bakkersvak Journaal 3
De 24 genomineerden in de wedstrijd om De Gouden IJsspatel zijn bekend. De voorronde, vond op 27 en 28 januari plaats in de Evenementenhal Gorinchem.

Bakkersvak Journaal 2
Inzetten op verbinden en samenwerken Bakery Institute pakt dit jaar weer groots uit met haar stand op de Bakkersvak. “We laten zien dat je door

Bakkersvak Journaal 1
Durf te kiezen voor je toekomst Met het nieuwe jaar staat er ook weer een nieuwe Bakkersvak en IJsVak voor de deur. De beurs voor