My Easyfairs

Een eerste indruk maak je maar één keer

My Easyfairs is het online platform waar je alle benodigde middelen vindt om je beursdeelname voor te bereiden én op te volgen. Je onderhoudt er je bedrijfsprofiel op de beurswebsite, uploadt er je logo, producten boosten, deelt nieuwsitems, presenteert er vacatures en kunt er innovaties aanleveren voor de Innovatiegalerij.

Niet alleen voorafgaand, maar ook tijdens de beurs vormt jouw bedrijfsprofiel een belangrijke tool om gegevens uit te wisselen met de bezoeker. Lees hier meer over op onze EasyGo pagina.

Hoe werkt My Easyfairs

Als deelnemer ontvang je van ons een e-mailbevestiging van jouw inschrijving voor Bakkersvak & IJs-Vak, met hierin alle informatie om optimaal gebruik te kunnen maken van My Easyfairs. Bezoekers maken kennis met jouw bedrijf via de deelnemerslijst. Zij klikken op je bedrijfsnaam en vinden zo je bedrijfsgegevens, producten en nieuws, op jouw online profiel. Deze informatie en gegevens beheer je zelf via My Easyfairs. Informatie die je plaatst over jouw laatste innovaties, producten en vacatures, kunnen bezoekers teruglezen op de beurswebsite. Het is dan ook aan jou hoeveel informatie je deelt met bezoekers van de website.

Handleidingen My Easyfairs

Wanneer je als exposant inlogt in My Easyfairs zie je een tijdlijn die opgebouwd is uit verschillende stappen. Wanneer je al deze stappen doorloopt en volledig invult, haal je het meeste rendement uit jouw deelname en My Easyfairs. Je vindt een uitgebreide handleiding per stap die je via onderstaande buttons bekijkt. 

website formaat linda van der windt

Linda van der Windt

Stuur mij een e-mail
+31 (0) 523 289 818

Vragen over My Easyfairs?

Neem gerust contact met ons op! 

Hoe uitgebreider je jouw online profiel in My Easyfairs vult, hoe meer interessante informatie je over jouw eigen organisatie deelt; voorafgaand, tijdens én na Bakkersvak & IJs-Vak. Zo bereik je al voor je daadwerkelijke deelname een interessante doelgroep.

Scroll naar top