Kenniscentrum Bakkersvak

Promotiematerialen

Algemeen

Het laatste nieuws voor de bakkers, patissiers, chocolatiers en ijsbereiders die op zoek zijn naar handvaten om zich te onderscheiden, te innoveren en samen te werken.

Ambachtelijke en Industriële bakkerijen

Ambachtelijke bakkers werken dagelijks aan pure en eerlijke producten, zoals brood, gebak, koek en andere lekkernijen. Hier ontdek je de laatste innovaties en trends voor ambachtelijke en industriële bakkerijen.

ijsmeester

IJsbereiding

Nieuwe ontwikkelingen voor ijsbereiders en -specialisten, maar ook voor bakkers en patissiers voor ijsinspiratie. Ontdek nieuwe vaktechnieken, machines, grondstoffen en zelfs leveranciers. Blijf daarnaast op de hoogte van de laatste vakwedstrijden voor ambachtelijke ijsbereiders.

Chocolade eitjes van chocolaterie winters op vakbeurs Bakkersvak 2019

Chocolaterie

Het laatste nieuws uit de chocolaterie wereld, met creatieve en innoverende concepten voor ondernemers die met chocoladedecoraties willen we grenzen verleggen. Wat zijn de laatste inventieve oplossingen en ideeën op het gebied van chocolade? Lees het hier.

Patisserie

Blijf op de hoogte van vakwedstrijden en ontwikkelingen op het gebied van overheerlijke, ambachtelijke en exclusieve zoete kunstwerken. Voor én door patissiers/banketbakkers die gespecialiseerd zijn in banket en zoetwaren. Kom meer te weten over de laatste trends.

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws rondom Bakkersvak & IJsvak? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Scroll naar top