Kenniscentrum - Algemeen HomeAlgemeen nieuws Algemeen Het laatste nieuws voor de bakkers, patissiers, chocolatiers en ijsbereiders die op zoek zijn naar handvaten om zich te onderscheiden, te innoveren en samen te werken. Nieuwsitems Algemeen nieuws De toekomst van bakken: innovatieve technologie binnen de bakkers- en ijswereld In de bakkerijsector gaan traditionele ambachten hand in hand met innovaties. In een wereld waar zowel bakkers als ijsmakers continu op zoek zijn naar manieren Lees verder » 11 september 2024 Geen reacties Algemeen nieuws Verspillingsvrije Week 2024: samen tegen voedselverspilling in de bakkerij Van 9 tot en met 15 september 2024 is het weer tijd voor de Verspillingsvrije Week, georganiseerd door een partners van Bakkersvak en IJs-Vak: de Lees verder » 9 september 2024 Geen reacties Algemeen nieuws Toenemend potentieel voor baktarwe: een win-win voor boeren en bakkers Het aandeel van Nederlands baktarwe in producten zoals brood kan de komende jaren aanzienlijk toenemen. Dit blijkt uit recent onderzoek van Wageningen University & Research Lees verder » 20 augustus 2024 Geen reacties Algemeen nieuws Inkoop efficiënt geregeld met Bakeplus E-commerce Bakkers en ijsbereider ontzorgen, dat is waar Bakeplus voor staat. Maar waarmee ontzorgen ze klanten nou echt? Door gericht te kijken naar iedereen die actief Lees verder » 15 augustus 2024 Geen reacties Algemeen nieuws Doe mee aan het Burgemeestersontbijt en zet jouw bakkerij in de schijnwerpers Als ambachtelijke bakker weet jij als geen ander hoe belangrijk een gezond ontbijt is en natuurlijk speelt brood daarbij de hoofdrol. Het Nationaal Schoolontbijt nodigt Lees verder » 8 augustus 2024 Geen reacties Algemeen nieuws PERSBERICHT | Bakkersvak & IJs-Vak speelt in op workshop behoefte en introduceert Contentpleinen GORINCHEM — Bakkers, chocolatiers, ijsbereiders en patissiers staan erom bekend om te leren door te doen. Het was dan ook geen verrassing dat bezoekers van Lees verder » 5 augustus 2024 Geen reacties Page1 Page2 Page3 Page4 Page5 Algemeen nieuws Ambachtelijke en industriële bakkerijen IJsbereiding Chocolaterie Patisserie Dag van het Ambacht Home Kenniscentrum
Algemeen nieuws De toekomst van bakken: innovatieve technologie binnen de bakkers- en ijswereld In de bakkerijsector gaan traditionele ambachten hand in hand met innovaties. In een wereld waar zowel bakkers als ijsmakers continu op zoek zijn naar manieren Lees verder » 11 september 2024 Geen reacties
Algemeen nieuws Verspillingsvrije Week 2024: samen tegen voedselverspilling in de bakkerij Van 9 tot en met 15 september 2024 is het weer tijd voor de Verspillingsvrije Week, georganiseerd door een partners van Bakkersvak en IJs-Vak: de Lees verder » 9 september 2024 Geen reacties
Algemeen nieuws Toenemend potentieel voor baktarwe: een win-win voor boeren en bakkers Het aandeel van Nederlands baktarwe in producten zoals brood kan de komende jaren aanzienlijk toenemen. Dit blijkt uit recent onderzoek van Wageningen University & Research Lees verder » 20 augustus 2024 Geen reacties
Algemeen nieuws Inkoop efficiënt geregeld met Bakeplus E-commerce Bakkers en ijsbereider ontzorgen, dat is waar Bakeplus voor staat. Maar waarmee ontzorgen ze klanten nou echt? Door gericht te kijken naar iedereen die actief Lees verder » 15 augustus 2024 Geen reacties
Algemeen nieuws Doe mee aan het Burgemeestersontbijt en zet jouw bakkerij in de schijnwerpers Als ambachtelijke bakker weet jij als geen ander hoe belangrijk een gezond ontbijt is en natuurlijk speelt brood daarbij de hoofdrol. Het Nationaal Schoolontbijt nodigt Lees verder » 8 augustus 2024 Geen reacties
Algemeen nieuws PERSBERICHT | Bakkersvak & IJs-Vak speelt in op workshop behoefte en introduceert Contentpleinen GORINCHEM — Bakkers, chocolatiers, ijsbereiders en patissiers staan erom bekend om te leren door te doen. Het was dan ook geen verrassing dat bezoekers van Lees verder » 5 augustus 2024 Geen reacties