Kenniscentrum - IJsbereiding
IJsbereiding
Nieuwe ontwikkelingen voor ijsbereiders en -specialisten, maar ook voor bakkers en patissiers voor ijsinspiratie. Ontdek nieuwe vaktechnieken, machines, grondstoffen en zelfs leveranciers. Blijf daarnaast op de hoogte van de laatste vakwedstrijden voor ambachtelijke ijsbereiders.
- Nieuwsitems
PERSBERICHT | Bakkersvak & IJs-Vak speelt in op workshop behoefte en introduceert Smaak & Kennispleinen
GORINCHEM — Bakkers, chocolatiers, ijsbereiders en patissiers staan erom bekend om te leren door te doen. Het was dan ook geen verrassing dat bezoekers van
Lees verder »De IJsVak-wedstrijden van meesterlijk niveau
Afgelopen 11 maart vonden de IJsVak-Wedstrijden plaats tijdens de eerste editie van De Dag van het Ambacht in Evenementenhal Gorinchem. Waaronder de wedstrijd om het lekkerste Meesterlijke IJsje van het Gilde van Meesterijsbereiders.
Lees verder »PERSBERICHT | Ambachtelijke inspiratie: de eerste editie van De Dag van het Ambacht
Het is bijna zover, De Dag van het Ambacht gaat plaatsvinden op 11 maart 2024 in Evenementenhal Gorinchem. Tijdens deze eerste editie staat het actuele onderwerp vegan en allergenenvrije productie centraal.
Lees verder »Tijdens de dag van het ambacht op 11 maart in Gorinchem geven de leden van het Gilde van Meesterijsbereiders acte de présence
Aanstaande maandag staan de spannende IJsVak-Wedstrijden op het programma tijdens De Dag van het Ambacht. Daarin spelen de Meester IJsbereiders een belangrijke rol! Benieuwd waar jij de Meester IJsbereiders kan vinden tijdens De Dag van het Ambacht?
Lees verder »PERSBERICHT | De Dag van het Ambacht speelt in op vegan, allergenenvrij én duurzaam ondernemen
Het is bijna zover, De Dag van het Ambacht gaat plaatsvinden op 11 maart 2024 in Evenementenhal Gorinchem. Tijdens deze eerste editie staat het actuele onderwerp vegan en allergenenvrije productie centraal.
Lees verder »