Smart Badge

De Smart Badge technologie

Op Bakkersvak & IJs-Vak ontvangt iedere bezoeker bij binnenkomst een badge waarin een speciale chip is gewerkt: de Smart Badge. Met deze Smart Badge kunnen zij exposantenstands scannen waarin zij geïnteresseerd zijn en graag meer informatie over willen ontvangen. De bezoekers scannen met hun Smart Badge de speciale badge reader die iedere exposant één ontvangt, en zichtbaar op hun stand dient te plaatsen.

Na afloop van hun beursbezoek, ontvangen bezoekers een e-mail met daarin een overzicht van alle exposanten die zij gescand hebben. De informatie wordt rechtstreeks uit je My Easyfairs profiel verzonden.

EasyFairs-Empack_ALD_2017-LQ-100

Voordelen voor jou als exposant

Verspreid eenvoudig jouw bedrijfsinformatie

Ook bezoekers die je niet hebt gesproken, ontvangen (na het scannen van jouw badge reader) je product- en bedrijfsinformatie via e-mail.

Reduceer kosten en verspilling

Dankzij digitale bedrijfsinformatie bespaar je op de (transport)kosten en verspilling van brochures, catalogi en printmateriaal.

Meer contacten en mogelijkheden

Combineer het gebruik met de Visit Connect Tool en scan ook de badges van bezoekers waarmee jij zelf het gesprek bent aangegaan.

Stimuleer de bezoekerservaring

Bezoekers die hun badge scannen, ontvangen jouw informatie digitaal. Super handig om die informatie meteen te delen met hun collega’s.

Vereenvoudig jouw opvolging na de beurs

Je ontvangt per e-mail de data van de bezoekers die jouw badgelezer hebben gescand.

Wat te doen tijdens de beurs?

  1. Plaats de badgelezer op je stand; in het gezichtsveld van de bezoeker, goed bereikbaar en op de juiste hoogte om makkelijk te scannen. Advies nodig? Wij staan voor je klaar!
  2. De badgelezer blijft drie dagen hangen en de batterijen kunnen ook zo lang mee!
  3. Lever aan het einde van de drie beursdagen je badgelezer weer in.
  4. Na afloop van de beurs kun je de lijst met leads terug vinden in je My Easyfairs account. In deze lijst vind je alle NAW-gegevens van de bezoekers die gescand hebben. Zo wordt het opvolgen van leads nóg makkelijker!

N.B. de badgelezer die je huurt, blijft eigendom van Visit by GES. Niet teruggebrachte badgelezers worden in rekening gebracht t.w.v. € 500.

Scroll naar top