Beursnieuws

Nieuws rond Bakkersvak & IJs-Vak

Veelgestelde vragen COVID-19

In de persconferentie van dinsdag 17 november j.l. heeft de overheid bekend gemaakt dat zij de tijdelijke verzwaring van de gedeeltelijke lockdown opheffen. Dat betekent dat wij vanaf donderdag 19 november weer open mogen, omdat wij een zogeheten doorstroomlocatie zijn. Ook beurzen en congressen zijn vanaf donderdag 19 november weer toegestaan.

Lees verder »

De bakkerij in 2021 – Digitaal, lokaal en speciaal

Online retail – ook in food – was dit jaar zowat de enige tak van retail die zwarte cijfers noteerde. Was voor sommige versondernemers ‘de webshop’ (en daarmee de hele logistieke puzzel die daarmee samenhangt) een ondergeschoven kindje, afgelopen voorjaar bleek het ineens een reddingsboei. 

Lees verder »
Easyfairs coronaproof

BEURSORGANISATOR EASYFAIRS ERG OPGETOGEN MET HEROPENING BEURzen

 

GORINCHEM – Beursorganisator Easyfairs Nederland reageert erg opgetogen op het nieuws dat ook vakbeurzen vanaf 1 juli weer door kunnen gaan. Dat heeft de Nederlandse overheid gisteren aangekondigd op de persconferentie. In deze persconferentie werd bekend dat zolang mensen onderling anderhalve meter afstand kunnen houden, er geen maximum aantal bezoekers meer geldt voor bijeenkomsten. Easyfairs kan en zal voldoen aan de vereiste maatregelen.

Lees verder »

Altijd als eerste op de hoogte

Wil je altijd op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen rond Bakkersvak & IJs-Vak? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! 

Scroll naar top