Bezoekers​

Waarom bezoeken?

Waarom bezoeken?

Bakkersvak is het enige platform waar de complete bakkerij- én ijssector uit Nederland samenkomt voor inspiratie en innovatie. Naast de ambachtelijke en industriële (banket)bakkers, ijsbereiders, chocolatiers en patissiers, komen de horeca ondernemers en cateraars ook naar de beurs om zich te laten inspireren door het ambacht. 

Croissant van Gourmand op bakkersbeurs

Innovatie en inspiratie

Op Bakkersvak krijgen ruim 9.000 bezoekers een heus kijkje in de toekomst van hun vak waarbij wij als Easyfairs met de missie ‘Visit the future’ de industrie continu willen blijven inspireren. Op Bakkersvak vind je vooruitstrevende thema’s en actuele onderwerpen die jou praktische handvaten geven om de komende jaren tegemoet te gaan. Samen met de exposanten ontstaat er een platform waar professionals geholpen worden met uitdagingen in hun vakgebied, waar zintuigen worden geprikkeld en nieuwe ideeën worden geboren.

 

Beleving en vakwedstrijden

Ook voor prestigieuze vakwedstrijden ben je op Bakkersvak aan het juiste adres. Zo organiseert het Nederlands Patisserie Team jaarlijks de Dutch Pastry Award. Deze vakwedstrijd op het hoogste patisserieniveau wordt aankomend jaar alweer voor de 21ste keer georganiseerd! 

In 2019 is er in samenwerking met het Ambachtelijk IJscentrum een mooi (wedstrijd)element toegevoegd: de Gouden IJsspatel. In 2020 borduren we verder op deze samenwerking. Met het toevoegen van ‘s-Nederlands meest toonaangevende vakwedstrijden voor ambachtelijke ijsbereiders is het plaatje compleet. 

BV2019 (119)
Scroll naar top